بچه ها قبلا یه تاپیک زده بودم که معتاد شیرینی ام ولی تحت تاثیر چن تا مقاله درمورد عوارض وحشتناک مصرف شیرینی تصمیم گرفتم هفته ای یبار شیرینی درست کنم (اخه من از شیرینیای بیرون خوشم نمیاد) با اینکه خیلی خوشمزه بود یکم خوردم دلمو زد الان واقعا خوشحالم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
آره من تصمیم گرفتم بعدها خودم برم استویا بخرم و باهاش شیرینی درست کنم , استویا یه چیزی مثل شکره منتها با کالری صفر و حتی یک ذره هم باعث چاقی و دیابت نمیشه , منتها اندازه همون شکر شیرینه
من از کیکا و بیسکوییتای بیرون متنفرم ولی خودم تقریبا هرروز درست میکردم راستش گفتم بعدازین هفته ای یبار درست کنم فکر نمیکردم موفق بشم ولی شدم البته خیلی مهمه قلق خودتو بدونی من برای اینکه ذهنمو گول بزنم گفتم فعلا غذاهامو یکم خوشمزه تر میکنم فست فود و ... تا ذهنم کمتر شیرینی بخواد بعد کم کم اونا رو هم کم میکنم. وگرنه اگه میخواستم یهو همه غذاهامو سالم کنم نمیتونستم. الان بجای کیک مثلا میرم یه سیب زمینی شکم پر باحال و ... میپزم میخورم
البته استویا رو هم میگن زیاد نخورین من تلاش کردم ورودی طعم شیرینو کلا کم کنم چه طبیعی چه مصنوعی چون ...
من از طعم شیرین خوشم نمیاد , فقط از شیرینی قنادی خوشم میاد , قبلا همش رولت میخریدم , شیرینی تر هم خیلی دوست دارم . منتها خیلی بده سعی کن کلا بزاریش کنار , حالا مثلا ماهی یکبار یه ذره بخوری اشکال نداره