2777
2789
عنوان

دزدی شده ازمون

384 بازدید | 9 پست

خانمای داداشم یه باغ داره که روی دیوار این باغ ک دیوارب دیوار باغ دوست صمیمیش یه کابل سیم برق خوابنده تا یه چراغ بکش ب ته باغ واسه شبا البته اینم بگم ک روی کابل را تیکه تیکه سیمان زده بود دیروز ک اومدیم باغ دیدیم کابل را کندن و بردن البته اینم بگم ک کلی چیز تو باغ بود ولی فقط این کابل ک روی دیوار مشترک باغ خودش و دوستش کنده شده من خیلی ناراحتم چون داداشم ساده است زنگ زده ب دوستش ماجرا را گفت بعد دوستش میگه اره از ماهم بردن در صورتی ک ما دیشب رسیدیم ودوسش از صبح اونجا تو باغ خودش بوده مطمنم اگه از اون چیزی برده بودن غیر ممکن بود ب داداشم پیام نده و موضوع را نگه من ب دوستش مشوکم چون اون چیزای عادی زندگیشو ب داداشم میگه چ برسه ب اینک دزد بیاد باغش ونگه من مشوک ک دزد چرا فقط کابل روی دیوار مشترک را کنده و برده از این همه چیزی ک تو باغ بود 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ی کابل ارزش اینکه فکر بد کنی نداره ....بیخیال ....خیلی وقتها ذهن ادم بیخود منحرف میشه

بیخودی نیست بخدا خیلی حالم گرفته چون همین دوست داداشم یبار ب دادشم ویشنهاد دزدی داده بودخودم با چشمای خودم پیامشون را خوندم حالم واسه اینکه بده

کااابل شد دزدی فک کردم چی برده  چقدم واسه ی کابل فکربد کردی  تا ندیدی تهمت نزن اونم واسه ...

ای کاش جای من بودی بخدا واسه کابل نیست کابل ک کلا روی هم 100تومن نمیشه واسه همسایگی با یه همچین دوستی ناراحتم

بیخودی نیست بخدا خیلی حالم گرفته چون همین دوست داداشم یبار ب دادشم ویشنهاد دزدی داده بودخودم با چشما ...

ای بابا چه بد 😢 اخه ادم چی بگه ولی بازم بااین حال دلیل نمیشه کاراون باشه 

من به همه ارزوهام زود زود میرسم بگو آمین