2777
2789
عنوان

دزدی شده ازمون

384 بازدید | 9 پست

خانمای داداشم یه باغ داره که روی دیوار این باغ ک دیوارب دیوار باغ دوست صمیمیش یه کابل سیم برق خوابنده تا یه چراغ بکش ب ته باغ واسه شبا البته اینم بگم ک روی کابل را تیکه تیکه سیمان زده بود دیروز ک اومدیم باغ دیدیم کابل را کندن و بردن البته اینم بگم ک کلی چیز تو باغ بود ولی فقط این کابل ک روی دیوار مشترک باغ خودش و دوستش کنده شده من خیلی ناراحتم چون داداشم ساده است زنگ زده ب دوستش ماجرا را گفت بعد دوستش میگه اره از ماهم بردن در صورتی ک ما دیشب رسیدیم ودوسش از صبح اونجا تو باغ خودش بوده مطمنم اگه از اون چیزی برده بودن غیر ممکن بود ب داداشم پیام نده و موضوع را نگه من ب دوستش مشوکم چون اون چیزای عادی زندگیشو ب داداشم میگه چ برسه ب اینک دزد بیاد باغش ونگه من مشوک ک دزد چرا فقط کابل روی دیوار مشترک را کنده و برده از این همه چیزی ک تو باغ بود 

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ی کابل ارزش اینکه فکر بد کنی نداره ....بیخیال ....خیلی وقتها ذهن ادم بیخود منحرف میشه

بیخودی نیست بخدا خیلی حالم گرفته چون همین دوست داداشم یبار ب دادشم ویشنهاد دزدی داده بودخودم با چشمای خودم پیامشون را خوندم حالم واسه اینکه بده

کااابل شد دزدی فک کردم چی برده  چقدم واسه ی کابل فکربد کردی  تا ندیدی تهمت نزن اونم واسه ...

ای کاش جای من بودی بخدا واسه کابل نیست کابل ک کلا روی هم 100تومن نمیشه واسه همسایگی با یه همچین دوستی ناراحتم

بیخودی نیست بخدا خیلی حالم گرفته چون همین دوست داداشم یبار ب دادشم ویشنهاد دزدی داده بودخودم با چشما ...

ای بابا چه بد 😢 اخه ادم چی بگه ولی بازم بااین حال دلیل نمیشه کاراون باشه 

من به همه ارزوهام زود زود میرسم بگو آمین