2777
2789
عنوان

چال کمر

| مشاهده متن کامل بحث + 1161 بازدید | 51 پست
عکس کمرمو میخوای چیکار!!! 😐

اخه تابه حال ندیدم خب.الان میرم سرچ میکنم ببینم چیه

مخالف ورودآقایون به سایت......خداکنه یه روزی بشه بهترین روزهای زندگیمواینجا ثبت کنم بعدسال هابعدپیرشدم بیام ببینم ذووووق کنم...به امیدتموم شدن کرونا.... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یبار پیش جاریم از چال کمرم میگفتم ک گفت اره منم دارم باعث کمر دردو  بچه بیاری کمرت فلان میشه و..... حالا نداره ها 😐ن بگم خواسته پز بده   کلا بگو فلانی یجوریه میگه منم هستم    هرچی میگم  براش میگه تو منی یا من توام😐😐😐😐

😘برای سلامتی تو راهیم یه صلوات بفرستید مرسی😍

رفتم دیدم ولی ببخشیدا نگین حسودم ولی خدایی این جذابیت داره اخه

مخالف ورودآقایون به سایت......خداکنه یه روزی بشه بهترین روزهای زندگیمواینجا ثبت کنم بعدسال هابعدپیرشدم بیام ببینم ذووووق کنم...به امیدتموم شدن کرونا.... 
واااااای خیلی خوبه خوشبحال عروستون چون خیلی جذابه 😂😂

😆😆😆

آره خیلی جذابه 

خودم که کلی ذوق میکنم 

من قبل حاملکگی و تا ماه ۵ که شکمم قشنگ بود همیشه نیم تنه میپوشیدم فقط به همین دلیل 

ولی الان عنوز شکمم خوشگل نشده مثل قبل که بتونم نیم تنه بپوشم

مگه کمردرد میاره؟؟!!

اره اصلا خوب نیست

ماهایی هم که داریم باید با ورزش مثل گهواره پر کنیم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚