2777
2789
عنوان

از دست خواهرم چیکار کنم؟؟؟😥

495 بازدید | 23 پست

خواهرم از من بزرگتره ۶ سال ولی همیشه با من لج بود ب خدا دلیلشو نمیدونم اون دیر ازدواج کرد من مجبور شدم بمونم وبعدشم ک عقد کرد ونامزدش فوت شدبازم مجبورم کرد بمونم و ازدواج نکنم جالب اینجاس ک الان ک ازدواج کرده ویه بچم داره اونه ک بهم متلک میندازه از دستش خسته شدم من خیلی خوشبختم ولی فقط وفقط ب خاطر حرفای اونه ک میخوام زودتر ازدواج کنم پشت سرم حرف میزنه چند وقت پیش دعوامون شد کتکم زد وتموم خواهرا باهاش قطع رابطه کردن حتی مامانم بابام تاروزی ک زنده بود از دستش زجر کشید منم همینطور منو مریض کرده بیماری استرسی دارم وقتی میبینمش شبش تنگی نفس میگیرم ودوساله تحت درمانم نمیدونم چیکار کنم سایه ی شومش از زندگیم بره من عاشق خواهرامم همشون فرشتن ولی این یکی نمیدونم چرا اینوریه ب نظرتون چیکارش کنم ب خاطر حرفای اون دارم با یه ادم مزخرف اشنامیشم 😥😥😞😞

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اشتباه نکن بخاطر اون   فردا بازم بخاطر زندگیت میخواد متلک بگه   پس یه انتخاب خوب کن تا ازدواج خوب داشته باشی   لااقل از دستش راحت شی  از چاله نیوفتی تو چاه 

عزیزی که امضامو میخونی لطفااا  برا آرامش و دلخوشیم دعا کن ❤️ممنونم 
خب باید سعی کنی باهاش کنار بیای بنظرم خواهرته،معمولا خواهرا هر کاری هم کنن از ته قلب هنو دوست دارن

سالهاس ک باهاش کنار اومدم واسه همین خودم مریض شدم وان هیچیش نشد ولی دیگه نمیتونم خیلی بدکرده درحقم نابودم کرده 

سالهاس ک باهاش کنار اومدم واسه همین خودم مریض شدم وان هیچیش نشد ولی دیگه نمیتونم خیلی بدکرده درحقم ن ...

اشتباه نکن چرا باید کنار بیایی  مگه فقط اون احساس داره تو چوبی   همینه دیگه الان مریض شدی چون همش ساکت بودی و ریختی تو خودت و خودتو سرکوب کردی هر کی غرغر میکنه سالمتره چون بقیه رو مریض میکنه 

اشتباه نکن بخاطر اون   فردا بازم بخاطر زندگیت میخواد متلک بگه   پس یه انتخاب خوب کن تا ازد ...

ب خاطرکارای احمقانه ی اون تاحالا ازدواج نکردم تا دوسال بعد از فوت نامزدش مجبورم کرد ک ازدواج نکنم منم هیچی نگفتم دلم سوخت و ساکت شدم ولی الان ک متلک میندازه میخوام دیوونه بشم وهمش حرفاش تو گوشمه

😔😔 چی بگم یعنی دیگه دوسش نداری به جز اون چند تا خواهر داری

نه اصلا دوسش ندارم ازش متنفرم خییییلی زیاد خواهرام میگن اهمیت نده ولی اونا ک نمیدونن من چقدر زجر میکشم 

۲تا خواهر

ب خاطرکارای احمقانه ی اون تاحالا ازدواج نکردم تا دوسال بعد از فوت نامزدش مجبورم کرد ک ازدواج نکنم من ...

جوابشو بده بگو نمیبخشمت چون تو با زندگیم بازی کردی  دیگه هم زیاد باهاش نباش چون ادم مگه چقد اعصاب داره