2777
2789

چرا نمیتونه.مگه چیه

خدا جونم شکرت که منو دوباره مامان کردی امیدوارم همه خانوما حداقل یک بار طعم مادرشدن رو بچشن که ازهرشیرینی شیرین تره.🥰خداجوووووون ناشکری نمیکنما اما دوستدارم نی نی توشیمکم دخمل باشه.یه پسر تاج سر بهم دادی یه دختر قری فری هم میخوام بازم هرچی توبگی.دوستدارم هوارتا بوس بوس😘😘😘😘😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره میتونه ولی علاوه بر غربالگری ها حتما کاریوتیپ جنینی تهیه کنین.همون ازمایش ژنتیک جنین.چون ۴۰ سالگی به بالا از هر ۱۶ تولد یه تولد دارای نقص جنینیه

خوش اومدی آوای مامان😘😍
چرا نمیتونه.مگه چیه

فعلانامزدیم یه سری مشکلاتهاداریم  که فک میکنم شاید نتونم حالاحالاها بچه دارشیم شایدبعداز ۳۷یا۳۸سالگی بتونیم اقدام کنیم واسه بچه واسه همین میترسم تواین سن دیر بشه و دیگه بچه دارنشیم

فعلانامزدیم یه سری مشکلاتهاداریم  که فک میکنم شاید نتونم حالاحالاها بچه دارشیم شایدبعداز ۳۷یا۳۸ ...

عمه من ۴۰ سالگی آخرین بچشو سالم بابیشترین وزن بین دون همه نوزاد زایمان کرد.طوری که همه میگفتن رستم به دنیا آورد.بستگی به شرایط بدنیتون داره

خدا جونم شکرت که منو دوباره مامان کردی امیدوارم همه خانوما حداقل یک بار طعم مادرشدن رو بچشن که ازهرشیرینی شیرین تره.🥰خداجوووووون ناشکری نمیکنما اما دوستدارم نی نی توشیمکم دخمل باشه.یه پسر تاج سر بهم دادی یه دختر قری فری هم میخوام بازم هرچی توبگی.دوستدارم هوارتا بوس بوس😘😘😘😘😘