2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

دوست عزیز بستگی به نوع مکمل شما دارد.

و بیشتر این که کدام قسمت حجم بگیرد وابسته به وراثت و نیاز بدن و  ورزشهایی است که انجام میدهید تا ماهیچه سازی در آن ناحیه تحریک شود.

تنها گناه ما طمع بخشش تو بود...
دوست عزیز بستگی به نوع مکمل شما دارد. و بیشتر این که کدام قسمت حجم بگیرد وابسته به وراثت و نیاز بدن ...

در حد دو سایز به سینه ها میتونه اضافه بکنه؟

کاربری دست دو نفر 🙌
مكمل خيلي بده نخور تنبلي تخمدان مياره

دوست عزیز مکمل های پروتئینی بدن سازی تاثیر خاصی بر تنبلی تحمدان نخواهند داشت اگر همراه با ورزش باشد.

باس.نم اصلا لازم نداره فقط برای سینه هام میخوام

سينه رو كه فك نكنم زياد تاثير بزاره با سنو تاثير ميزاره بيشتر

باخرابات نشينان ز كرامات ملاف       هرسخن وقتي و هر نكته زماني دارد 
دوست عزیز مکمل های پروتئینی بدن سازی تاثیر خاصی بر تنبلی تحمدان نخواهند داشت اگر همراه با ورزش باشد.

من خيليارو ديدم همراه با ورزش بودع و تنبلي گرفتن دكترم ميگفت ازخودم كه در نميارم

سينه رو كه فك نكنم زياد تاثير بزاره با سنو تاثير ميزاره بيشتر

مرسی یعنی هیچ راهی نداره انگار افزایش سینه منم کوچیک نیستش ولی میخوام متناسب باس.نم باشه

کاربری دست دو نفر 🙌
در حد دو سایز به سینه ها میتونه اضافه بکنه؟

اگر ورزشهای مخصوص را همزمان انجام دهید و مکمل درست و متناسب با نیاز خود استفاده کنید و دلسرد نشوید بله میتواند تاثیرات مطلوبی بگذارد اما مقدار این تاثیرات به پشتکار شما و وراثت وابسته است و قطعا زمانبر است.

اگر ورزشهای مخصوص را همزمان انجام دهید و مکمل درست و متناسب با نیاز خود استفاده کنید و دلسرد نشوید ب ...

مکمل میتونین معرفی بکنین؟

کاربری دست دو نفر 🙌
مرسی یعنی هیچ راهی نداره انگار افزایش سینه منم کوچیک نیستش ولی میخوام متناسب باس.نم باشه

هر شب با روغن بمالش اندازش خيلي بهتر ميشه