2777
2789
عنوان

دوران تباه بلوغ و زشتی من 😒

6984 بازدید | 39 پست

من تو بلوغم شبیه  اردک بودم لب در حد شتر صورتم مثه مامان بزی لاغر دماغمم خرطوم فیل در کنار دوتا چشم بابا قوری دیگه تصور کنید چقد زشت بودم درازم بودم و نی قیلون خلاصه نابود... 😢حالا امشب خونه مادر بزرگه بودیم منو همسرم نمیدونم این موجود خبیث این همه عکس از کجا جم کرده بود که تو لب تابش پر بود یهو مادر جانمون یاد سفر هف هشت سال پیش افتاد که اره چقد خوش گذشت و اینا این همسر محترم ماهم نه گذاشت نه برداشت که اره من عکساشو تو لب تابم دارم بعد رفت عکسارو اورد از شانس من از هر ده عکس نه تاشم من بود با یه تیپ تباه خلاصه اینا سه نفری یه نگاه به من میکردن یه نگاه به عکسا اخرشم مادبزرگه فرمودن خوبه مادر تغییر کردی وگرنه کسی نمیومد سمتت از وقتیم نشستیم تو ماشین تا الان که رسیدم خونه موجود خبیث بایه لبخند موذی بهم خیره بود اخرشم جیغ زدم که تا چن روز جلو من افتابی نشو 😒

شمام از دوران زشتی خود هرچی به یاد دارید بگید تا با من یخورده همزاد پنداری شه😢

درتاریخ 99/9/9 من در بهترین شرایط زندگیم هستم                                                                                             چه کسی میداند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی🦋چه کسی میداند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی🦋پیله ات را بگشا🦋تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💖اقایون مثلا محترم درخواست دوستی ندید

من همین الان تو دوران زشتیمم😫😫

سکه16میلیونی بهارآزادی نیست پاییز اسارته😒/اینقدری که ما درگیر انتخابات آمریکاییم خود آمریکاییا نیستن بعد یه عده میگن آمریکا هیچ غلطی نمیتونه بکنه😹اونیکه نمیتونه هیچ غلطی بکنه تویی از موتوری جنس نگیر😂/کاش یه دوستی مثل حضرت موسی داشتیم باهاش میرفتیم شمال بزرگوار عصاشو میزد به دریای خزر باز میشد با ماشین مستقیم میرفتیم روسیه🙁/به جای اینکه بگی کرونا خر است بتمرگ تو خونت😒کرونا خر نیست خر تویی هموطن😏/نمیدنم چرا خدا به کشیشاگفته شراب بخورین ولی زن نگیرین اما به آخوندا گفته شراب نخورین اما تا جا داره زن بگیرین😐قضیه چیه؟/شوهرت مثل جاده چالوس نباشه که همه باهاش خاطره داشته باشن صلوااات😒/من اگه میوه هم بودم یه نارگیل رو بلندترین درخت جهان میشدم که فقط یه میموون حاضر بود برای به دست آوردنم ریسک کنه🙄/آرامش دو گیتی تفسیر این دوحرف است:آره تو راست میگی😏بااااشهه تو خووبیی🙄😏/برای اینکه سر قضیه کرونا یه تودهنی محکم به چینیا زده باشیم از این به بعد به جای کلمات ته چین، پاچین، بلدرچین و دارچین به ترتیب از واژگان ته گل محمدی، پاگل محمدی، بلدرگل محمدی و دارگل محمدی استفاده میکنیم😎✌️/کاش یوزارسیف عباشو رو منم مینداخت بعد که برمیداشت من لاغر و خوش هیکل میومدم بیرون با بغض میگفتم:با من چه کردی یا نبی؟ 😢دنبه هایم کو؟ 😢/خواهشا منو تو تاپیکای سیاسی دیدین پرتم کنین بیرون دیگه سیمکارت ندارم🥺😒

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موجود خبیث فامیلته بعد شد شوهرت؟😐 من شبیه دختر ناصرالدین شاه بودم لاناتی

وقتی یه تهرانی بهم میگه شهرستانی! از ته دل آرزو میکنم پاسپورت تهرانی داشته باشم باهاش به 250 کشور دنیا بدون ویزا سفر کنم 😐👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻

😂😂عزیزم

تصور می کنم تو هر روز قشنگ تر می شوی و من هر روز عاشق تر،گویی همه اشعار و منظومه های عاشقانه را برای تو سروده اند عزیزم.کلمات حقیرند و من ناتوانم، ناتوان از گفتن این که چه اندازه تو را دوست دارم❤️🍓
من همین الان تو دوران زشتیمم😫😫

اشکال نداره من خودم تو زشتی سر دسته بودم الان خوشگل شدم نگران نباش

درتاریخ 99/9/9 من در بهترین شرایط زندگیم هستم                                                                                             چه کسی میداند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی🦋چه کسی میداند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی🦋پیله ات را بگشا🦋تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💖اقایون مثلا محترم درخواست دوستی ندید

از دوران بلوغ یه فیلم دارم ک نشون میده علاوه بر فیس زیبا و دل انگیزم مخمم تو دوران زیبای بلوغشه رفته استند بای

ینی چطو ممکن بوده اون حجم از بلاهت در ما جم شه ک فک کنیم جذابیم

:/ ی چیزایی براتون مهمه ک اصن فکرشم نمیتونم بکنم چطور، عوضش ی چیزایی برام مهمه که فکرشم نمیتونید بکنید چطور  
اشکال نداره من خودم تو زشتی سر دسته بودم الان خوشگل شدم نگران نباش

مرسی واسه دلگرمیت😁🤗

سکه16میلیونی بهارآزادی نیست پاییز اسارته😒/اینقدری که ما درگیر انتخابات آمریکاییم خود آمریکاییا نیستن بعد یه عده میگن آمریکا هیچ غلطی نمیتونه بکنه😹اونیکه نمیتونه هیچ غلطی بکنه تویی از موتوری جنس نگیر😂/کاش یه دوستی مثل حضرت موسی داشتیم باهاش میرفتیم شمال بزرگوار عصاشو میزد به دریای خزر باز میشد با ماشین مستقیم میرفتیم روسیه🙁/به جای اینکه بگی کرونا خر است بتمرگ تو خونت😒کرونا خر نیست خر تویی هموطن😏/نمیدنم چرا خدا به کشیشاگفته شراب بخورین ولی زن نگیرین اما به آخوندا گفته شراب نخورین اما تا جا داره زن بگیرین😐قضیه چیه؟/شوهرت مثل جاده چالوس نباشه که همه باهاش خاطره داشته باشن صلوااات😒/من اگه میوه هم بودم یه نارگیل رو بلندترین درخت جهان میشدم که فقط یه میموون حاضر بود برای به دست آوردنم ریسک کنه🙄/آرامش دو گیتی تفسیر این دوحرف است:آره تو راست میگی😏بااااشهه تو خووبیی🙄😏/برای اینکه سر قضیه کرونا یه تودهنی محکم به چینیا زده باشیم از این به بعد به جای کلمات ته چین، پاچین، بلدرچین و دارچین به ترتیب از واژگان ته گل محمدی، پاگل محمدی، بلدرگل محمدی و دارگل محمدی استفاده میکنیم😎✌️/کاش یوزارسیف عباشو رو منم مینداخت بعد که برمیداشت من لاغر و خوش هیکل میومدم بیرون با بغض میگفتم:با من چه کردی یا نبی؟ 😢دنبه هایم کو؟ 😢/خواهشا منو تو تاپیکای سیاسی دیدین پرتم کنین بیرون دیگه سیمکارت ندارم🥺😒
موجود خبیث فامیلته بعد شد شوهرت؟😐 من شبیه دختر ناصرالدین شاه بودم لاناتی

موجود خبیث پسر خالمه که یه چن وقتیه شوهرمم شده😁