2777
2789
عنوان

معلم عزیزم 😢😢

192 بازدید | 3 پست

دلم گرفته خیلی پیشمونم دوست دارم گریه کنم ولی غروم اجازه نمیده قلبم شکسته 💔💔 وقتی کلاس بودم قبل عز کرونا هوا منو داشت  اگر کم میگرفتم ناراحت میشد من هم هواشو داشتم بهش احترام میگذاشتم  دبیرم یک سره سرکلاس حواسش پیش من بود یکسره من نگاه میکرد چون باهاش فامیل بودم  ولی من باهاش بد بودم خدا من رو لعنت کنه 😭😭😭 عذاب وجدان گرفتم 😢😢 وقتی امتحان تست گرفتم من کم گرفتم گریه کردم که 6 فروردین ماه امسال پدرش به رحمت خدا رفت هنوز نتونستم خودم رو ببخشم و باهاش کنار بیام 😢😢😢  وقتی سر وضعیت واتساپ  نوشته بود کوچ پدر به دیار باقی تلخ ترین غمی است او که میرود انگار تمام شهر خالی میشود جیگرم آتیش گرفت  یا وقتی بعد تشیع جنازه نوشته بود خداحافظ پدر عزیزم 😭😭😭 الان اگر پانزده شهریور مدرسه ها باز بشن نمیتونم چجوری چشم تو چشم شم چون فامیلم هست 😭😭😭

حالمون خوبه چون بالاسرمون خدا است    نی نی یار جون خانواده شوهرت نترکون. مجردم تیکر تولد رلمه🫶🏻🫶🏻 یک عدد کنکوری  برای قبولیم و رسیدن به پزشکی که آرزومه یه صلوات میفرستید 🥲🥲 ❤️🙏🏻

ببخشیدمیشه واسه تاپیک قبلیم گزارش بزنین حذف بشه🙏عکس گذاشتم نمی تونم پاک کنم ممنون میشم

اولین گروه عضوگروه سپیده جونم 💜وزن اولیه81/100💛عضودوم گروه زردوزن شروعش76کیلوفندق فسقلی جونم🐥🐥 صعودبه گروه نارنجی سرگروهه نازم @سمیه1396🧡🧡باتشکراز بامدادخمارجونم الهه عزیز🧡🧡وزن شروع 71/600🧡وزن الان67/700😅هدف 56کیلو😀💪قد163😁من به تمام خواسته هایم  میرسم😎 🧘‍♀️🤸‍♀️

😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑

راستی خدادلم هوای دیروز را کردههوای روزهای کودکی رادلم میخواهد مثل دیروز قاصدکی بردارمآرزوهایم را به دستش بسپارم تا برای تو بیاورددلم میخواهد دفتر مشقم را باز کنم و دوباره تمرین کنمالفبای زندگی رامیخواهم خط خطی کنم تمام آن روزهایی که دل شکستم و دلم را شکستنددلم میخواهد این بار اگر معلم گفت در دفتر نقاشی تانهر چه میخواهید بکشیداین بار تنها و تنها نردبانی بکشم به سوی تودلم میخواهد این بار اگر گلی را دیدمآن را نچینمدلم میخواهد …می شود باز هم کودک شد؟؟راستی خدا!دلم فردا هوای امروز را می کند؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان