2777
2789

شاید ارواح بردنش

نتونه بزاره

ناراحت شده باشن قصشون لو رفته👻👻

👸🏻من یک زن مطلقه هستم،به شجاعتم افتخار میکنم تا در زندگی ای که ارزشم حفظ نمیشد باقی نماندم.مهریه ات آب هم باشد قاضی قسط بندی اش میکند،فقط عمر تو،لبخند تو و عشق و جوانی و زیبایی و روح تو است که نقد در گرو آنان است تا اهرمی باشد برای گفتن مهرم حلال، اندک باقی مانده ی جانم آزاد!

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عزیزم ببخشید اینجا میگم عزیزم قرص رویال ژل و ال آرژنین چنده تو تایپک میکرو نمیدونم چرا نمیتونم پست ...

قرص رویال ژل رو که اصلا خودمم پولشو ندادم خواهرم برام گرفت. ال آرژنینم اصلا یادم نیست. نمیفروشم همینجوری میدم عزیزم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
قرص رویال ژل رو که اصلا خودمم پولشو ندادم خواهرم برام گرفت. ال آرژنینم اصلا یادم نیست. نمیفروشم همین ...

والا من میخوام ولی باید ی چیزی جاش بگیری حالا ب عنوان هدیه

اگه میشه بده ب من چون واقعا بهش احتیاج دارم

والا من میخوام ولی باید ی چیزی جاش بگیری حالا ب عنوان هدیه اگه میشه بده ب من چون واقعا بهش احتیاج د ...

حتما عزیزم

به خدا اصلا نمیدونم چند خریدمش. ال آرژنین ۹۰ تاییه. سه چهار تا دونه خوردم دیگه نخوردم. قرص رویال ژلی رو هم خواهرم برام گفت بیارن، اصلا هم بهم نگفت چند خریده

حتما عزیزم  به خدا اصلا نمیدونم چند خریدمش. ال آرژنین ۹۰ تاییه. سه چهار تا دونه خوردم دیگه نخو ...

عزیزم خوب الان با چ شرایطی ب من میدی ؟ 

فکراتو بکن بهم خبر بده گلم 

عزیزم خوب الان با چ شرایطی ب من میدی ؟  فکراتو بکن بهم خبر بده گلم

هیچی تو پی وی  آدرس بده فردا برات بفرستم. تهرانم من. فقط رویال ژل رو حتما تو یخچال باید نگه داری.