2777
2789
عنوان

خاستگار

234 بازدید | 9 پست

بچها ب نظرتون بهتره اول با خاستگارم برم بیرون صحبتامونو بکنیم اگه از هم خوشمون اومد و معیارامون جور بود اونوقت بگم بیان خونمونو رسمیش کنیم؟اینجوری بهتره یا بگم بیان خونه  ؟

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

اره اینطوری خوبه

آن که شق القمرش سوره ی قرآن من است                   بارها گفته علی شاه نجف، جان من است                         | یا امیر المؤمنین حیدر(ع) |                                                         .                                                                              بی علی هرگز نشاید دم ز دینداری زدن                            دین و ایمان را کسی دارد که ایمانش 💚 علیست 💚

من نظرم اینه اول صحبت هاتون رو بکنید بعد رسمی اش کنید....

چون من این اشتباه رو خیلی در گذشته ام که بین ۲۰تا۳۰سالگی ام بودکردم که اول اجازه میدادم خواستگاری رسمی بشه بعد که نتیجه نمی‌داد خیلی تو روحیه ام تاثیر منفی میذاشت.....

من نظرم اینه اول صحبت هاتون رو بکنید بعد رسمی اش کنید.... چون من این اشتباه رو خیلی در گذشته ام که ...

دقیقا 

الکی هی منتظر بشی زنگ بزنن نزنن اینجوری جلو خانواده یجوری میشه آدم 

دقیقا  الکی هی منتظر بشی زنگ بزنن نزنن اینجوری جلو خانواده یجوری میشه آدم

متاسفانه من چندین موردبرام پیش اومد...تقریبا سه مورد مادر و خواهر پسر رو قبول کردم بیان که الان میبینم چه اشتباهی کردم.....سه چهار مورد هم پسر تنها یا با خانواده اش اومدن...که خب خیلی حس سرشکستگی پیش خانواده ام و اقوامم بهم دست داد چون من با اقوام مادری ام  در یک آپارتمانیم....بنظرم اشتباهه 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز