2821
2789
عنوان

💌نمازشب💌

| مشاهده متن کامل بحث + 2904 بازدید | 441 پست
وقتشو ندارم  ولی اگه خوندی منم دعا کن من خیلی سختی کشیدم خیلی یعنی خیلی اذیت شدم یعنی

ایشاالله خیره حتمااا دعات میکنم

خدایا...!! خدایا حواست هست صدای هق هق گریه هایم از همان گلویی می آید که تو از رگش به من نزدیکتری...!!تنهام دل بغل میخواد خدا جون آغوشتو باز میکنی بیام بغلت🙄دوستم میشه واسم آیت الکرسی بخونی🌺برکتش برگرده به زندگیت

دوستان من همونی ک گفتم واسه ازدواجم دعا کنید یهو ب دلم افتاد منم باهاتون بخونم تا حالا یبارم نخوندم ولی یبار تو ی تاپیکی خانوم @gh73  گفتن توام‌ پاشو بخون ب فکرش افتادم بعدم یهو گفتم چرا امشب نباشه... دیگه منم تصمیم گرفتم بخونم☹☹☹ توروخدا واسه حاجت منم دعا کنید منم واستون دعا میکنم حاجاتتون رو بگین اگر دوس داشتین🌷🌷🌷

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ایشاالله دعا میکنم اگه خدا قبول کرد بحق حضرت فاطمه الزهرا امام علی خوشبخت بشی

فدات عزیزم منم واسه سلامتی شما صلوات میفرستم

خدایا شکررررررررررررررررررررررررررررت🫶🏻🤍♥️🤍♥️🤍♥️🤍🫶🏻
دوستان من همونی ک گفتم واسه ازدواجم دعا کنید یهو ب دلم افتاد منم باهاتون بخونم تا حالا یبارم نخوندم ...

عزیز دلم حتما 😊

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
دوستان من همونی ک گفتم واسه ازدواجم دعا کنید یهو ب دلم افتاد منم باهاتون بخونم تا حالا یبارم نخوندم ...

ااااااااا🌹🌹🌹🌹😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍چقد خوشحال شدم میتونی بخونی پس امشب تامحرم هستی💪؟الهی بحق امام علی وحضرت فاطمه خوشبت وسفید بخت بشی

خدایا...!! خدایا حواست هست صدای هق هق گریه هایم از همان گلویی می آید که تو از رگش به من نزدیکتری...!!تنهام دل بغل میخواد خدا جون آغوشتو باز میکنی بیام بغلت🙄دوستم میشه واسم آیت الکرسی بخونی🌺برکتش برگرده به زندگیت
اهااا  من برای اینکه خانوادم موافقت کنن و من و عشقم قبل محرم نامزد شیم

ایشاالله بحق امام علی وحضرت فاطمه الزهرا خوشبخت وسفید بخت بشی🌹🌹🌹💖

ااااااااا🌹🌹🌹🌹😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍چقد خوشحال شدم میتونی بخونی پس امشب تامحرم هستی💪؟الهی بح ...

اره گلم هستم به امید خدا😍😍😍مرسی عزیزدلم ممنون بابت تاپیک عالیت انشاءالله شماهم  بیماریتون خوب بشه و سرحال و سلامت باشید همیشه🌷🌷🌷❤❤💕💕

اره گلم هستم به امید خدا😍😍😍مرسی عزیزدلم ممنون بابت تاپیک عالیت انشاءالله شماهم  بیماریتون خو ...

ایشاالله که هرچی تو دلت بصلاحته برسی بهترینها واست اتفاق بیفته💖💖💖پس من ساعت ۱ صدات میکنم

@اینگرید_برگمن    

Mariiiiahb__

در من سواری خسته می تازد                                      در من آنچه عشق است رنگ می بازد                          در من ابر و مه می بارد  ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                                           اما باز در من سواری خسته می تازد 
تورو خدا هرکدومتون میخونین دعای منم بکنین بعد ۱۲ سال زندگی ویه دختر ۸ ساله شوهرم میگه برو طلاق بگیر ...

حتما عزیزم اگه خدا قبول کنه دعات میکنم خودتم نمیخوای نمازشب بخونی؟🌹☘

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز