2821
2789
عنوان

💌نمازشب💌

| مشاهده متن کامل بحث + 2904 بازدید | 441 پست
سلام من دارم میرم واسه نماز شب التماس دعا از همگی🌸

التماس دعا 💚💚💚

منم دعا کن😉 محدثه ام😍

منم ان شاء الله از امشب میخونم

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم
التماس دعا 💚💚💚 منم دعا کن😉 محدثه ام😍 منم ان شاء الله از امشب میخونم

عزیزم دلم چشم متاسفانه پری شدم تازه ب خیلیا قول دعا واسه امشب داده بودم😞

ولی اسماشون رو یادداشت کردم تو اولین نماز شبم بعد پاکی میخونم.اسم شمارو هم یادداشت میکنم الان🌷🌷🌷

انشاءالله قبول باشه خانومی

لطفا واسه منم دعا کن❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فقط توفیق داشتم دو شب نماز شب بخونم همراهتون و بعدش دچار عذرشرعی شدم 

خوشحالم که الان پاک شدم و میتونم دوباره بخونم😍

دوستای گلم منو هم دعا کنیدا💚

محدثه ام 😉

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم
عزیزم دلم چشم متاسفانه پری شدم تازه ب خیلیا قول دعا واسه امشب داده بودم😞 ولی اسماشون رو یادداشت کر ...

ممنون عزیزدلم😍

اتفاقا منم فقط دو شب توفیق داشتم نمازشب بخونم با دوستان و پری شدم و الان خداروشکر تموم شد و پاک شدم

من امشب میخونم شمارو هم دعا میکنم عزیزدلم💚

ممنون عزیزدلم😍 اتفاقا منم فقط دو شب توفیق داشتم نمازشب بخونم با دوستان و پری شدم و الان خداروشکر ت ...

ممنونم ازت منم اسمتو یادداشت کردم محدثه جان❤❤🤗💕💕💕💕

لطفا واسه ازدواج موفقم دعا کن منم حتما دعات میکنم

بازم ممنون ازت

ممنونم ازت منم اسمتو یادداشت کردم محدثه جان❤❤🤗💕💕💕💕 لطفا واسه ازدواج موفقم دعا کن منم حتما دعات ...

قربونت بشم عزیزم 💚

ممنون از لطف و مهربونیت💙

فقط اسمتون چیه که به نیت خودتون دعا کنم

@fatme25     ۵ تا حمد واست خوندم ممنون ک دیشب چندجا تگم کردی و خودتم واسم سوره خوندی دیش ...

دست درد نکنه آجی الهی بهترین نحو حاجت روا بشی🤲🌷🌷🌷

خدایا...!! خدایا حواست هست صدای هق هق گریه هایم از همان گلویی می آید که تو از رگش به من نزدیکتری...!!تنهام دل بغل میخواد خدا جون آغوشتو باز میکنی بیام بغلت🙄دوستم میشه واسم آیت الکرسی بخونی🌺برکتش برگرده به زندگیت

@آنخماهو_وشرکا  سلام قبول حق 

امشب حسابی دعات کردم🌷

خدایا...!! خدایا حواست هست صدای هق هق گریه هایم از همان گلویی می آید که تو از رگش به من نزدیکتری...!!تنهام دل بغل میخواد خدا جون آغوشتو باز میکنی بیام بغلت🙄دوستم میشه واسم آیت الکرسی بخونی🌺برکتش برگرده به زندگیت
سلام عزیزم نمازت مورد قبول درگاه حق انشاءالله ممنونم ک بفکرمی عزیزم😍😚❤❤❤من تا چند روز نمیتونم بخون ...

اشکال نداره من بجات دعا میکنم تازه من وقتی دعات میکنم خانوادتم یادم نمیره دعاشو میکنم

تو بجاش قرآن بخون

2790
2823
2791
2779
2792