2821
2789
عنوان

💌نمازشب💌

| مشاهده متن کامل بحث + 2904 بازدید | 441 پست
خواهش گلی🌷😞

😘😘😘🌹

خدایا...!! خدایا حواست هست صدای هق هق گریه هایم از همان گلویی می آید که تو از رگش به من نزدیکتری...!!تنهام دل بغل میخواد خدا جون آغوشتو باز میکنی بیام بغلت🙄دوستم میشه واسم آیت الکرسی بخونی🌺برکتش برگرده به زندگیت

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خوش بحالتون  نماز شب عالیههههه التماس دعا💜🌸🌸🌸

محتاجیم به دعا

میشه وقتی نماز میخوندی چه عوضش شدتو زندگیت بگی؟

راستی همیشه سر نماز وقرآن خوندن به یادتم

خدایا...!! خدایا حواست هست صدای هق هق گریه هایم از همان گلویی می آید که تو از رگش به من نزدیکتری...!!تنهام دل بغل میخواد خدا جون آغوشتو باز میکنی بیام بغلت🙄دوستم میشه واسم آیت الکرسی بخونی🌺برکتش برگرده به زندگیت
ممنونم از دل پاکت عزیزم😘 احساس میکنم مشکلاتم زودتر حل میشد و کمتر گناه میکردم رو چهرم هم خیلی تاث ...

اره منم آجی بهم گفت صورتت شفاف شده

شما بهتون چی میگفتن مثلن؟

خواهش میکنم گلم این چ حرفیه❤

عزیزم میدونم که خیلی مهربونی و حتما برام دعا میکنی و نیازی به دوباره گفتنم نیست

ولی بازم التماس دعا دارم حتما تو نماز شبت منم یاد کن گلم😘

خدایا شکررررررررررررررررررررررررررررت🫶🏻🤍♥️🤍♥️🤍♥️🤍🫶🏻
یه مصاحبه ای رفته بودم که باید بدون کوچیکترین آرایشو با حجاب میرفتیم یکی از دوستای قدیمیمو اونجا دید ...

واعاااا عجیبه خیلی قربون خدا برم🌺

دست درد نکنه انقد کامل جوابمو دادی هی  بخدا همین عصر سوره طه یادت کردم ایشاالله خودت تاپیک بزنی حاجت روا شدی🤲بهترینارو برات آرزو میکنم

واعاااا عجیبه خیلی قربون خدا برم🌺 دست درد نکنه انقد کامل جوابمو دادی هی  بخدا همین عصر سوره ط ...

خواهش میکنم گلم

ممنون عزیزدلم که اینقدر بهم لطف داری ان شالله لایق اینهمه محبتت باشم😍💗

شما چند سالتونه؟

۲۳ خواهش میکنم کاری نکردم🌸

ان شالله یه همسر عالی خیلی زود قسمتت بشه عزیزم و زندگیت سرشار از خوشبختی بشه

برات آرزوی بهترینها رو دارم دوستم💞

ان شالله یه همسر عالی خیلی زود قسمتت بشه عزیزم و زندگیت سرشار از خوشبختی بشه برات آرزوی بهترینها رو ...

مرسی گلم 

ایشاالله  حاجت روایی خودت بحق اهل بیت

2790
2823
2791
2779
2792