2789
عنوان

💌نمازشب💌

| مشاهده متن کامل بحث + 2904 بازدید | 441 پست
گلم نماز شب رو ب ساده ترین شکل ممکنه براشون بگو ..سادش کن..بگو ذکرها رو هر چندتا تونستن بگن.اگر سخت ...

یکم برام سخته اما خیلی دوست دارم بخونم حقیقتش من بعضی از سوره ها هم بلد نیستم میخوام از نت بگیرم نمازماا صب ظهر عشا مغرب اینا بلدم کامل

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مثلا سختته ۴۰ تا مومن نام ببری به جاش یه جمله بگو اللهم اغفر للمومنین و المومنات و المسلمین و المسلمات 

اگر نمیتونی ۳۰۰ تا العفو بگی ۴۰ تا بگو

اصلا هر چند تا میتونی بگو

۷۰ تا استغفار سخته برات اگر خوب هر چی دوس داری بگو اصلا ۱۴ تا بگو هررررچی میتونی

چشم به راه...
من حامله ام تقریبا هرشب میخونم.پایه ام

آفرین پس سر راس ۱ شب بیا بگو که باهام شروع کنیم

ایشاالله تنت خودت وبچت همیشه سالم باشه

خدایا...!! خدایا حواست هست صدای هق هق گریه هایم از همان گلویی می آید که تو از رگش به من نزدیکتری...!!تنهام دل بغل میخواد خدا جون آغوشتو باز میکنی بیام بغلت🙄دوستم میشه واسم آیت الکرسی بخونی🌺برکتش برگرده به زندگیت
گلم نماز شب رو ب ساده ترین شکل ممکنه براشون بگو ..سادش کن..بگو ذکرها رو هر چندتا تونستن بگن.اگر سخت ...

چشم🌺🌸اگه دلتون خواست شماهام توضیح بدین گلم

خدایا...!! خدایا حواست هست صدای هق هق گریه هایم از همان گلویی می آید که تو از رگش به من نزدیکتری...!!تنهام دل بغل میخواد خدا جون آغوشتو باز میکنی بیام بغلت🙄دوستم میشه واسم آیت الکرسی بخونی🌺برکتش برگرده به زندگیت
یکم برام سخته اما خیلی دوست دارم بخونم حقیقتش من بعضی از سوره ها هم بلد نیستم میخوام از نت بگیرم نما ...

ببین نمیخاد 

گوش کن منو...اگر سختته یا وقت و حال نداری دو رکعت ب نیت شفع بخون با همون حمد و توحید و یک رکعت وتر با مدلی که تو پست قبلم گفتم ..تمام 

چشم به راه...
یکم برام سخته اما خیلی دوست دارم بخونم حقیقتش من بعضی از سوره ها هم بلد نیستم میخوام از نت بگیرم نما ...

ببین گلم یکی از اساتید حوزه گفتن حتی میتونید مثل نماز صبح بخونید ولی نیتش نماز شب باشه.

من خودم همیشه همینجوری میخونم بعدشم ۷۰مرتبه استغفرالله میگم

میشه توی قنوت ب فارسی با خدا حرف بزنم؟

اره گلم باهاش درددل کن  میشه چرا نشه