2777
2789
عنوان

تولد من 😢😢

178 بازدید | 7 پست

بچه ها تولدم تنهام فقط خودم هستم برای شام و کیک و تزئینات و سالاد و دسر  بهم بگین   😘😘💋💋

حالمون خوبه چون بالاسرمون خدا است    نی نی یار جون خانواده شوهرت نترکون. مجردم تیکر تولد رلمه🫶🏻🫶🏻 یک عدد کنکوری  برای قبولیم و رسیدن به پزشکی که آرزومه یه صلوات میفرستید 🥲🥲 ❤️🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی چون زن داییم فوت کرده هیچ کی نمیاد امروز به دختر عمم که دختر داییم هم هست گفتم تنهایی میگیرم 😢😢😢  برای همین 

حالمون خوبه چون بالاسرمون خدا است    نی نی یار جون خانواده شوهرت نترکون. مجردم تیکر تولد رلمه🫶🏻🫶🏻 یک عدد کنکوری  برای قبولیم و رسیدن به پزشکی که آرزومه یه صلوات میفرستید 🥲🥲 ❤️🙏🏻
تولدت مبارک😍💖🎁🎂

ممنون عزیزم 😘😘😘

مرسی چون زن داییم فوت کرده هیچ کی نمیاد امروز به دختر عمم که دختر داییم هم هست گفتم تنهایی میگیرم 😢 ...

خدابیامرزتش.

همه ما ی روز میریم هیچکس موندنی نیس.اما اگه خیلی دلت تولد میخواد ب ۲/۳تا از دوستات بگو بیان همین فقط کنارت باشن.خیلی دعوت نکن تو این شرایط هم خوب نیس.

میدونم تو این شرایط سخته😢😢😢😭 ولی من با دوستا صمیمی در ارتباط نیستم یعنی شمارش رو ندارم دختر داییم تولدتش نزدیکه میگه هیچکی نمیاد تولد نگیر بعد تولد خواهرش 6 ماه دیگه است میگه باید همه بیان نیان ناراحت میشم تازه خواهرش 2 سال از من کوچکتر است اون خواهرش هم  10 روز دیگه سالگرد ازدواج است میخواهد جشن بگیره خونه باباش ما هم اونجا هستیم خواهرش طوری گفت که دلم شکست من سنی ندارم  خواهرش آدرینا «  اسم مستعار » از همون اول با من مشکل داره و سر لج است 😭😕