بچه ها تولدم تنهام فقط خودم هستم برای شام و کیک و تزئینات و سالاد و دسر بهم بگین 😘😘💋💋
حالمون خوبه چون بالاسرمون خدا است نی نی یار جون خانواده شوهرت نترکون. مجردم تیکر تولد رلمه🫶🏻🫶🏻 یک عدد کنکوری برای قبولیم و رسیدن به پزشکی که آرزومه یه صلوات میفرستید 🥲🥲 ❤️🙏🏻
مرسی چون زن داییم فوت کرده هیچ کی نمیاد امروز به دختر عمم که دختر داییم هم هست گفتم تنهایی میگیرم 😢😢😢 برای همین
حالمون خوبه چون بالاسرمون خدا است نی نی یار جون خانواده شوهرت نترکون. مجردم تیکر تولد رلمه🫶🏻🫶🏻 یک عدد کنکوری برای قبولیم و رسیدن به پزشکی که آرزومه یه صلوات میفرستید 🥲🥲 ❤️🙏🏻
میدونم تو این شرایط سخته😢😢😢😭 ولی من با دوستا صمیمی در ارتباط نیستم یعنی شمارش رو ندارم دختر داییم تولدتش نزدیکه میگه هیچکی نمیاد تولد نگیر بعد تولد خواهرش 6 ماه دیگه است میگه باید همه بیان نیان ناراحت میشم تازه خواهرش 2 سال از من کوچکتر است اون خواهرش هم 10 روز دیگه سالگرد ازدواج است میخواهد جشن بگیره خونه باباش ما هم اونجا هستیم خواهرش طوری گفت که دلم شکست من سنی ندارم خواهرش آدرینا « اسم مستعار » از همون اول با من مشکل داره و سر لج است 😭😕