2821
2789
عنوان

باز گم کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 40 پست

جنا عاشق جواهراتن

سوره جنو بخون شاید اونا برده باشنش  

بیشعوری حماقت نیست و بیشتر بیشعور ها  نه تنها احمق نیستند که نسبت به مردم عادی از هوش و استعداد بالاتری برخوردارند . خودخواهی ، وقاحت و تعرض آگاهانه به حقوق دیگران که بن مایه های بیشعوری هستند بیشتر از سوی کسانی اعمال می شوند که از نظر هوش ، معلومات ، موقعیت اجتماعی و سیاسی و وضع مالی اگر بهتر از عموم مردم نباشند بدتر نیستند  دنیا به کام بیشعور هاست و گویی سالهاست بیشعورهای جهان متحد شده اند.                                                    کتاب بیشعوری - دکتر خاویر کرمنت
انگشترخواهرمم ازکشو غیب شد چندسال پیش زنجیرشم چندماه پیش غیب شد اقدشوهرم گریه کرده بود ک نگو...باشوه ...

کاش تو کشو بود بالاخره میگفتم یکی ورداشته 

اصلا انگشتم بوده خیلی ام تنگه که بگم شل شده افتاده تازه اصلا از خونه هم در نیومدم فقط تا عطاری سر کوچه رفتم اونجام پرسیدم گفت نیست. اصلا نمیدونم کی گم شده بعد از ظهری دیدم تو دستم نیست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

جنا عاشق جواهراتن سوره جنو بخون شاید اونا برده باشنش    

واقعا دیگه خودم به اونا فکر میکنم چون صبحم تنها بودم همش حس میکردم یه چیزی حواسش بهمه. همش با خودم میگفتم احمق ترسو از تنهایی داری دیونه میشی بخودت بیا 

آره هم ذهن آدم خیلی درگیر میشه  هم تا مدتها آدم چشمش فقط میچرخه تو خونه پیداش کنه

هنوز دنبال لنگ گوشوارم میگردم مثلا میخا کمد لباس در آرم میگم بزار یبار همه رو بریزم بیرون شاید پیدا شه با اینکه میدونم نیست

واقعا دیگه خودم به اونا فکر میکنم چون صبحم تنها بودم همش حس میکردم یه چیزی حواسش بهمه. همش با خودم م ...

سوره ی جنو دانلود کن پخش کن تو خونه 

بیشعوری حماقت نیست و بیشتر بیشعور ها  نه تنها احمق نیستند که نسبت به مردم عادی از هوش و استعداد بالاتری برخوردارند . خودخواهی ، وقاحت و تعرض آگاهانه به حقوق دیگران که بن مایه های بیشعوری هستند بیشتر از سوی کسانی اعمال می شوند که از نظر هوش ، معلومات ، موقعیت اجتماعی و سیاسی و وضع مالی اگر بهتر از عموم مردم نباشند بدتر نیستند  دنیا به کام بیشعور هاست و گویی سالهاست بیشعورهای جهان متحد شده اند.                                                    کتاب بیشعوری - دکتر خاویر کرمنت
باورت میشه قبل اینکه اصلا بفهمم انگشتر گم شده اومدم نت سرچ کردم نوشته بود سرکه بزاری بجوشه خوبه اینک ...

آره سرکه هم میگن خوبه

@پسر_دانا     این از تو اسکی رفته یا تو از این اسکی رفتی؟    

کپی کرده ، ریپورتش کنید😊

یادداشت: آنها که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنند متأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند! عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشند شاغلان از شغلشان می‌نالند بیکارها دنبال همان شغلند فقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورند ثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند! سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر" قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!
کپی کرده ، ریپورتش کنید😊

بیخیال بابا ریپورت چرا    

بیخیال بابا ریپورت چرا      

حق کپی رایت رو نقص کرده😐🙄

یادداشت: آنها که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنند متأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند! عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشند شاغلان از شغلشان می‌نالند بیکارها دنبال همان شغلند فقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورند ثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند! سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر" قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!
حق کپی رایت رو نقص کرده😐🙄

عجب