2821
2789
عنوان

باز گم کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 40 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

فردا خونه تکونی کن پیداش میکنی😁

امروز کردم همه چی رو گذاشتم تو اتاق جارو کشیدم

آخرش کیسه جارو رو بردم بیرون خالی کردم. آشغالا و بردم با دستکش ذره ذره گشتم

اصلا گیجم فکرم کار نمیکنه

پرانول خوردم که یکم ریلکس شدم

زدم 😔

ای وای چی بگم من بخداهنگ کردم

من پولدارترین وبالاترین دخترطایفمونم💪صبح میشه این شب بازمیشه این درصبرداشته باش♥شایدفک کنی مغرورم ولی ن ازاونام دوساعت ازآشنایمون نگذشته تمام بیست سال زندگیموبرات تعریف کردم😁
امروز کردم همه چی رو گذاشتم تو اتاق جارو کشیدم آخرش کیسه جارو رو بردم بیرون خالی کردم. آشغالا و برد ...

واقعا آدم ذهنش خیلی درگیر میشه ان شاالله پیدا بشه 

💙Gods decide is out of our hindsight power but it💙💙💙 is always beneficial for us💙

@پسر_دانا  

این از تو اسکی رفته یا تو از این اسکی رفتی؟  

بیشعوری حماقت نیست و بیشتر بیشعور ها  نه تنها احمق نیستند که نسبت به مردم عادی از هوش و استعداد بالاتری برخوردارند . خودخواهی ، وقاحت و تعرض آگاهانه به حقوق دیگران که بن مایه های بیشعوری هستند بیشتر از سوی کسانی اعمال می شوند که از نظر هوش ، معلومات ، موقعیت اجتماعی و سیاسی و وضع مالی اگر بهتر از عموم مردم نباشند بدتر نیستند  دنیا به کام بیشعور هاست و گویی سالهاست بیشعورهای جهان متحد شده اند.                                                    کتاب بیشعوری - دکتر خاویر کرمنت
تو ی فیلمی دیدم شوهر زنه یواشکی میبرد می فروخت 

نه بابا بنده خدا شوهرم اصلا نبوده ازشم مطمئنم

چند وقت پیش گوشوارمو گم کردم مادرشوهرم تیکه مین اخت که یعنی من خودم میفروشم😢حالا اینو بفهمه نمیدونم چرا حرفی ندارم دیگه

نه  میدونی چون خانوادم از نظر مالی ضعیفن مادر شوهرم فکر میکنه خودم فروختم 😔

انگشترخواهرمم ازکشو غیب شد چندسال پیش زنجیرشم چندماه پیش غیب شد اقدشوهرم گریه کرده بود ک نگو...باشوهرش هفته هاخونه تکونی کردن...هنوز قسطشم ندادن 

برای شفای پسرم یه صلوات بفرستید  
جایی لباس عوض کردی در اومده... یا لباس شستی... برو اونجاها بگرد دنبالش

حموم رفتم لباس زیر شستم ولی در پوش داره کل لباسا رو گشتم تختو زیر رو کردم زیاد وسیله ندارم که گشتنش سخت باشه 

مرسی گلم. شاید حلقش برام مهم نباشه اینکه کجا و چجوریش گیجم کرده. 

آره هم ذهن آدم خیلی درگیر میشه 

هم تا مدتها آدم چشمش فقط میچرخه تو خونه پیداش کنه

💙Gods decide is out of our hindsight power but it💙💙💙 is always beneficial for us💙