2777
2789
عنوان

زندگی دوست صمیمی

103 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها من یه دوست صمیمی دارم که ازم مشورت خواست ، دوست من ۱۷ سالشه خیلی دختر شکننده و حساسیه ، به خاطر ازدواج با معلمش خانوادش طردش کردن به جز برادرش ، برادرش انگلیس زندگی میکنه ،دوستم الان شوهرش معتاد شده و به نون شب محتاجن ،از طرفی خانوادش قبولش نمیکنن ، برادرش دوسش داره و میگه میبرمت انگلیس و اقامتت رو میگیرم ، اما اما خودش به دلیل عشقی که به شوهرش داره نمیدونه چیکار کنه؟تنهاش بزاره تو این وضعیت یا ولش کنه بره؟

ازم نظر خواست ،منم گفتم نظر شما رو بدونم ممنون

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

17سال سنش خیلی کمه الان فکر میکنه کل دنیا یعنی شوهرش معتادش و اگه ولش کنه بد میشه،درحالی که هم خودش ...

اتفاقا بهش گفتم ولی میگه وقتی یاد کتکا و حرفای پدرم میوفتم پشیمون میشم و احساس میکنم احساسم رو هدر دادم ، تازه شوهرش هر روز کتکش میزنه ، بیچاره روش نمیشه بره بیرون

یه دختر 17 ساله، که تازه با توجه به کاری که کرده نشون داده خیلیم عاقل نیست به هیچ وجه توان اینو نداره که بخاد به کسی کمک کنه که ترک کنه، حتی به خودشم نمیتونه کمک کنه، بهتره از برادرش کمک بخاد و هرکاری اون گفت انجام بده

هرچی آرزوی خوبه مال تو 🤗
اگه میتونه ترکش بده که وایسه ولی من جاش باشم میرم

۳ ماه نیست ازدواج کرده ، بیچاره قسم میخورد یه بارم .....باهاش برقار نکرده و میگفته ازت بدم میاد و به زور تهدید پدرت تورو گرفتم که اگه آبروی دخترم رو نخری ال میکنم بل میکنم،اما برادرش خیلی آدم خوبیهاما دودله

۳ ماه نیست ازدواج کرده ، بیچاره قسم میخورد یه بارم .....باهاش برقار نکرده و میگفته ازت بدم میاد و به ...

بگو عشقت فوقش یه سال باهات باشه بعدش سرد میشی

تا موقعیتشو داره بره زندگیشو بسازه

سفارش تایپ و ترجمه