2777
2789
عنوان

تروخدا بیاین 😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 25 پست
چه عروسی ان شا الله که طوریش نیست براش صلوات فرستادم

بابت صلوات ممنون 

من به قربان خدا  تا که مرا غمگین دید                                      بهر خوشحالی من در دلم انداخت تورا 😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرت خوب میشه اما تو سکته میکنی خدایی نکرده 

چته مگه هرکی تب داره کرونا داره عه یکم خوددار باش 

کرونا هم باشه که ایشالله نیست خوب میشه تو آروم باش

دوستت دارم ای خیال لطیف ....دوستت دارم ای امید محال... 🍂🖤
من خودم مریض میشدم طوری نبود ولی شوهرم نه تحملشو ندارم 

منم همینطور اول که خودم مریض شدم گفتم خداروشکر اگر اون مریض میشد ۱۰۰۰برابر بدتر بود بازم خداروشکر ولی ... شد دیگه

اگر  من اگر نيکم و گر بد تو برو خود را باش/هر کسي آن درود عاقبت کار که کشت_نااميدم مکن از سابقه لطف ازل/تو پس پرده چه داني که که خوب است و که زشت / دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست / &احترام به عقاید و نظر های همدیگه شعوری میخواد که نمیشه از همه توقع داشت ، به قول معروف : با تو گستاخانه آمد در سخن این بی شعور /این چه درکست و شعور استغفرالله زین شعار 😜✌

نگران نباش همه تب اون نیست البته گفته شده بیماری داره تغییر شکل میده

من و مامانم و داداشم یه مریضی گرفتیم مثل هم

حالت تهوع،تب،بدن درد‌،سردرد،سر گیجه،سوزش بینی و کر بویی علائمش

ازمایش هم دادیم سالم😢😢😢خدا به داد برسه فقط

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

نگران نباش همه تب اون نیست البته گفته شده بیماری داره تغییر شکل میده من و مامانم و داداشم یه مریضی ...

ارع فقط خدا به دادمون برسه شوهر من فقط بدن درد داره هیچی دیگش نیست ولی این کرونارو لعنت کنه استرسش بد چیزیه 

من به قربان خدا  تا که مرا غمگین دید                                      بهر خوشحالی من در دلم انداخت تورا 😍😍😍

عزیزم نگران نباش کرونا رو نصف ایران گرفتن وقرار نیست خدای نکرده همه بمیرن. همسایه ما همشون از دم گرفتند حتی نوه یکساله شون هم گرفت خدا رو شکر همشونم خوبن. بهش میخک بده عالیه برای کرونا. یا بصورت چای یا پودر کن بزاره دهنش کامل با بزاق دهنش مخلوط بشه. من از اسفند که کرونا اومد و قرنطینه شد تا الان هر روز یکی دو تا میخک میزارم دهنم یکی دو ساعت تو دهنم خیس میخوره کامل و عصاره اش میره تو دهنم و آخر سر میخک رو قورت میدم. یا چای میخک و دارچین و زنجبیل میخورم

ارع فقط خدا به دادمون برسه شوهر من فقط بدن درد داره هیچی دیگش نیست ولی این کرونارو لعنت کنه استرسش ب ...

اصلا معلوم نی بیماری چیه دکتر نمدونست دارو چی بده😩😩

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

عزیزم نگران نباش کرونا رو نصف ایران گرفتن وقرار نیست خدای نکرده همه بمیرن. همسایه ما همشون از دم گرف ...

ممنون عزیزم 🌷