چند وقت پیش با خواهرم وایساده بودیم برا تاکسی...بعد همسایمون تاکسی داره دیدم داره میاد هول شدم به جای اینکه مسیر و بگم مستقیم ..بلند داد زدم سلااااام...اون هم فوری ترمز زد ایست کرد.مسافر هم سوار بود از خجالت آب شدم
درلبخند یع دختر هزار کلمه پنهان است.... مهم نیست که ما ب اجدادمان افتخار میکنیم مهم این است ایا انها به ما افتخار میکنند!!!! https://harfeto.timefriend.net/16231663520001 لینک چالشم حرفی درد دلی انتقادی چیزیی دارین بگین
ازپا درآمد و له شد💪بوم بوم بوم بوم بوم تلاویو😂✌️✌️✌️ ذهن استعمار زده و جهان سومی آنجاست که؛ شهروند آمریکایی منتقد دولت فدرال و محلی خود در مهار آتش و خدمات است اما شهروند ایرانی از بیمه و خدمات دولت آمریکا دفاع میکند تا هیمنه آمریکا در ذهنش شکسته نشود. قرن 18 و 19 استعمار کشور اشغال میکرد در عصر ما اذهان را به استعمار گرفته است. استاد زادبر🇵🇸 سنصلی فی القدس انشاءالله 🇵🇸 ایرانیا اینهمه دارو و واکسن تولید کردن نمیدونم چرا واکسن خود تحقیری تولید نمیکنن بیماری خودتحقیری واقعا مهلکه😉😉
من یبار ارباب رجوع داشتم بعد یه آقایی اومد میخواست کارشو انجام بدم بعد همکار من خانمه... بعد به جای اینکه بگم بدین همکارم کارتونو انجام بده بهش گفتم بدین همسرم کارتونو انجام بده .. وااای یعنی میخواستم اون لحظه محو شم