2777
2789
عنوان

چیکار کنم من؟؟؟

63 بازدید | 8 پست

بچه ها ما تهران ساکنیم، همه‌ی خونه ها هم همگی کولر دارن(مستاجریم). پدرم تو جهازم بهم پنکه هم داده، خودشون پنکه ندارن، برا منم بی‌استفاده مونده. میگم به جای اینکه اونا نهصد تومن بدن به پنکه، من واسه خودمو بدم به اونا. همسرم قاطی کرد، گفت اره دیگه پاشو بوفه، اینه شمدون، یخچال و اینارو بفروش. 

بعد الان بابام گفت اگع پنکه رو احتیاج نداری میشه بفروشی به ما؟ گفتم شوهرم اجازه نمیده. بخدا خجالت کشیدم. اونوقت خودش گیر داده مامانم فلان وسیله‌تو می‌خواد، بده بهش، گفتم تو که نمیذاری پنکه رو بفروشم ب مامانمینا، اجازه نداری یه قلم وسایل خونه رو بدی ب مامانت. راهی وجود نداره؟ ما خودمونم که میرم مهمون خونشون، همسرم از گرما دووم نمیاره اونجا، میره خونه مامان بزرگش. چیکار کنم؟

عزیز مادر سه سال از انتطار من می‌گذره و تو هنوز نیومدی. نمی‌دونی چقدر دوست دارم تورو به آغوش بکشم و عطر تنت رو استشمام کنم؛ اما افسوس که سهم من هرماه بی‌بی چک کاذب و تیتر بتای ۱.۱ لعنتی هست. فکر کنم دیگه خسته شدم. نه می‌خوام برم عمل و نه دکتر، چون فهمیدم خدا هم با من سر لج گذاشته، که اگه نذاشته بود بی‌بی‌چکام مثبت نمی‌شد و آزمایشام منفی.💔💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وا بابات خریده پنکه رو واست  بعد میخاد بخرش ازت اخر شوهرت منت میزاره ک ندش ب بابات چ مردیه این

دیگه نمیدونم، خودم ناراحت شدم، البته اولش من بهشون گفتم بیاین پنکه رو بدم بهتون، اونام به امید من، نخریدن، پولشو دادن یه چیز دیگه خریدن، الان هم گرون شد. دارن قسط وام ازدواج و جهاز منو میدن دستشون خالیه. 

شوهرمم دعوا راه انداخت دیگه پشبمون شدم

عزیز مادر سه سال از انتطار من می‌گذره و تو هنوز نیومدی. نمی‌دونی چقدر دوست دارم تورو به آغوش بکشم و عطر تنت رو استشمام کنم؛ اما افسوس که سهم من هرماه بی‌بی چک کاذب و تیتر بتای ۱.۱ لعنتی هست. فکر کنم دیگه خسته شدم. نه می‌خوام برم عمل و نه دکتر، چون فهمیدم خدا هم با من سر لج گذاشته، که اگه نذاشته بود بی‌بی‌چکام مثبت نمی‌شد و آزمایشام منفی.💔💔
دیگه نمیدونم، خودم ناراحت شدم، البته اولش من بهشون گفتم بیاین پنکه رو بدم بهتون، اونام به امید من، ن ...

چ پدر مهربونی داری قدرشو بدون 

پدری ک داره قسط وام ازدواجتو وجهازتو میده طلاس طلا

به شوهرت چه ربطی داره وقتی خود پدرت برای جهازت خریده 😒 کلا موافق یا مخالف این نیستم که بدی یا نه به ...

چجور بهش بگم که راضی بشه😑😑😑

به نفع خودمون هم هست، میریم شهرستان از گرما اب‌پز نمیشیم، ولی شوهرم قبول نمیکنه

چ پدر مهربونی داری قدرشو بدون  پدری ک داره قسط وام ازدواجتو وجهازتو میده طلاس طلا

اره بخدا خیلی دوسش دارم، البته ناگفته نماند تو مجردی اذیت میکرد، ولی الان ماهه، بخدا الان بهم گفت پنکه‌تو بهم میفروشی؟ خودم خجالت کشیدم. مامانم گفت ول کن، با شوهرش دعواشون میشه. 

بگو لطفا تو چیزایی که بهت مربوط نیست دخالت نکن 😁

اونطوذی دعوا میفته تو خونه