2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

غسل و وضو باطله

خیلیم واضحه

کسی که میگه جبیره و این حرفا فقط داره کلاه شرعی درست میکنه

اگه رو پاک و نجسی بدنت حساسی انجام نده

من عاشق کاشتم ولی انجام نمیدم چون تحمل ندارم یک روز بدنم نجس بمونه

🌷
ی سوال... ناخن کاشتن چ مدلیه ینی با چسب میچسبونن

من خودم ناخنکارم اول سوهان کشی ناخن طبیعی و ضدقارچ میزنم بعد ناخنی هست مثل ناخن مصنوعی که بهش میگن تیپ بعد وقتی چسبونده شد و سوهان کشی شد یک چسب دیگه به نام پرایمر میزنم رو سطح ناخن و بعد پودر و لیکویید و خواسته به سلیقه مشتری از نظر رنگ و حجم میزنم و درآخر تاپ کات

ببین من ناخنام کاشت نیست چون سر کار میرم سختمه. ولی اینو میدونم که زمان پیامبر چون عربای اون زمان به نظافتشون اهمیت نمیدادن و حموم نمیکردن اومد بحث غسل رو عنوان کرد. چون همه کاری رو از ترس بهشت و جهنم انجام میدادن نه به خاطر فواید اون کار . پس بی خیال درست و غلط بودن غسل. هر کاری دوست داری بکن

من خودم ناخنکارم اول سوهان کشی ناخن طبیعی و ضدقارچ میزنم بعد ناخنی هست مثل ناخن مصنوعی که بهش میگن ت ...

عزیزم‌میشع بگی دوره آموزش کاشت ناخن‌چقده؟واینکه درامدش خوبه؟من تو یه شهرکوچیک‌زندگی میکنم‌ میخام یه منبع درامدی داشته باشم

واسه‌ازدواجم‌ صلوات بفرستید لطفا