2789
عنوان

بارداری!!!!!!!

135 بازدید | 17 پست

سلام خانما شماها وقتی فهمیدید که باردارید کی به خانواده شوهرتون گفتین ؟من فقط به مامانم گفتم شوهرم هم دوست داره بگه اما من بهش میگم نگو تا موقعی که قلب جنین تشکیل بشه نمیدونم چیکار کنم بگم یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مم ۴ماهگی فهمیدن دیگه ختم دایی همسرم بود بخاطر کرونا نرفتم فهمیدن باردارم دیگه .حال فکر کردی همون شب اقدامم بگی واسشون فرق داره😅😄😃

عاشقِ‌آرامشِ‌إسمتَم‌خـُ﷽ـدا

من با مادرشوهرم باهم رفتیم سونو 😃انصافا مادر شوهر من خیلی خوبه مثل ما رمه کارایی ک مادرم. نکرد برام مادرشوهرم جبران کرد خدا حفظش کنه... اینارو گفتم بگم ک بستگی داره طرفت چجوری باشه، 👍

❣️یا رب مباد نظر تو بگردد❣️

من ازمایشم مثبت بشه همه رو خبر میدم

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد
اوووف تا اون موقع اگه من نگم شوهرم خودشو میکشه اگه نگه تا الان بزور نگهش داشتم

منم میخواستم به مامانم بگم ولی شوهرم نزاشت میگه جنسیتش که مشخص بشه بگی بیشتر خوشحال میشن الان یکم حساسه خدایی نکرده اگه اتفاقی برای جنین بیفته غصه میخورن اون موقع بگی بهتره منم قبول کردم

ولی به جاریم گفتم چون بارداره من پنج هفتنه اون هشت هفته برادرشوهرم دهن لقه مال جاریمم فوری به پدرشوهرمادرشوهرم گفت ولی من براش خط و نشون کشیدم فعلا که نگفته 😂

اهان ولی. ماشاالله چی دلی دارین.

چیکارکنم دلم میخوادبگم ولی چون جاریم یبار سقط کرد خیلی اذیت شد منم ترسیده شدم به کسی نمیگم تا جنسیتش مشخص شه اون موقعم به پدرمادرخودم وشوهرم میگیم