2777
2789
عنوان

سلام زندگیم دارم از هم میپاشه

292 بازدید | 10 پست

خانوما یه سوال تاپییک قبلیمو بخونید خواهشا یه نذری ک اگ بکنی حتما جواب میگیری و یا یه دعا نماز یه چیزی ک خدا حاجتمو بده بهم بگید خواهش میکنم کمکم کنید زندگیم در معرض خطره پسرم کوچیکه گناه داره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سیل صلوات مشکلات روباخودش میبره

نذر۱۲۴ هزارصلوات بکن شروع کن به فرستادن هرروز هرچقدرتونستی بفرست فقط وقفه ننداز که مثلا یک روز نفرستی

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.

برید اینستا ویدیو های دکتر انوشه رو ببینید خیلی توصیه های خوبی کردن. 

شاید اسمشو قبلا شنیده بشی خیلی معروف و باتجربه ست و کلی تا حالا سمینار داشته. 

پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار می‌دهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊

عزیزم همه اینایی ک تو تایپیک قبلت گفتی نشون از عدم علاقه شوهرت ب شماس

نسبت بهت سرده

ببین چی دوس داره سمت چ زنایی جذب میشه مادر خواهرش چطورن توام هموطور باش

نسبت ب خونه و زندگی سرد شده حالا یا خانواده خودشو بهانه میکنه و حرفاشونو و سر و گوشش میجنبه

یا شاید سر و گوشش نجنبه ولی نسبت ب شما سرد شده

فضای خونتو شاد و شنگول کن باهاش حرف بزن ترجیحا غر نزن با مادرش گرم بگیر شاید تو خودت ادم سردی باشی ک شوخ نیس باهات

در کل همه ی این احتمالات رو در نظر بگیر اگر بازم بنظرت درست بشو نیس واقعا دنبال بهونس و کاریش نمبشه کرد

اسی 😒ول کن ..خوندم تاپیک قبلتو 

فقط میگم فلنگو ببند ..بچتم ب مادر شوهرت خودش بزرگش کنه ..تو هم‌مهریت رو بزار اجرا پدرشو در بیار

سکه ای ۱۰ ملیونه ..همون ماهی ی سکه هم بدن کافیه ..قشنگ پارشون میکنه همون ماهی ی سکه

خدایا دلم خیلی ازت گرفته