2789

دوست دارم همیشه شاد زندگی کنه. تا بچه هست بچگی کنه. از چیزی نترسه و قوی و سالم و شاد بزرگ شه. دوست دارم همیشه اخلاقیات رو رعایت کنه

و خدایی که همین نزدیکی ست. خدای آرام، شنوا، دانا، مهربان و بخشنده ی من دوستت دارم.......

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

متاسفانه این قدر مشکلات مردم زیاد شده که همه فقط به فکر سیر کردن بچه هاشون هستن. حواسش نیست بچه ها پدر و مادر سالم و شاد باید کنارشان باشه

و خدایی که همین نزدیکی ست. خدای آرام، شنوا، دانا، مهربان و بخشنده ی من دوستت دارم.......
متاسفانه این قدر مشکلات مردم زیاد شده که همه فقط به فکر سیر کردن بچه هاشون هستن. حواسش نیست بچه ها پ ...

شما نگرایتون چیه درمورد فرزندتون؟ چیکار کردید که سالم باشن؟ 

برای اینکه شاد باشه و سالم چه کارهایی انجام دادید؟ 

پسرم الان دو سال و دو ماه داره. تمام وقتم رو گذاشتم براش. از پیج های روانشناسی اینستا استفاده میکنم. سعی میکنم حال خودم خوب باشه از نظر روحی میگم. اگر من خوب باشم میتونم بیشتر براش وقت بذارم. انواع بازهای رو باهاش انجام میدم. توپ بازی بادکنک بازی اجرای نمایشهای ساده با وسایل و اسباب بازی هاش. آب بازی. و...... میخوام تا بچه هست بچگی کنه میدونم که فعلا اینها بهترین کارهاست. بزرگتر که شد اون وقت باید کارهای دیگه انجام بدم.  

پسرم الان دو سال و دو ماه داره. تمام وقتم رو گذاشتم براش. از پیج های روانشناسی اینستا استفاده میکنم. ...

ممنونم از پاسخ جامع و کاملتون. انشالله در کنار فرزندتون تندرست باشید و شاد و لحظات خوبی رو تجربه کنید 

ممنونم از پاسخ جامع و کاملتون. انشالله در کنار فرزندتون تندرست باشید و شاد و لحظات خوبی رو تجربه کنی ...

ممنون عزیزم. 

دغدغه شما چیه بعنوان والد؟  

همینطور که به سلامت جسم فرزندامونحواسمون هست به سلامت روحیشونم باشه دیگه از هرنظر که میتونیم. مثلا اینکه وقتی از من همراهی میخواد سعی کنم براش وقت بزارم و کمتر وقتمو بیخودی تلف گوشی و برنامه های الکی بکنم. مثلا بازی‌ها و تمرین‌هایی که مقابله با استرس میکنن و آرامش بوجود میارن انجام بدیم باهاشون مثل بازی با گل رس. با هنگ بازی کردن. کلا طوری باشه که بچه در عین اینکه با اخلاق و اصول تربیت شه بچگی کنه و لذت ببره