2777
2789
عنوان

خانمایی ک دوفاستون میخورن

59 بازدید | 2 پست

خانما من اگ نخورم پریود نمیشم تنبلی خیلی شدید دارم یکسال اقدام کردم نشد تحت درمانم دوماهه ماه اول بهم گفت با لتروزول و این آمپولا چون فولی داشتی سر موعد میشی دوفاستون نخور بعد دوباره گفت بخور هر ۱۲ ساعت یدونه..اینماه فولی خیلی خوب داشتم بهم گفت نخور دوفاستون..حالا میگم نکنه پریود نشدم امروز موعدمه بخاطر دوفاستوناس میخواد بازی سرم در بیاره..کسی بوده ک قبلا میخورده ولی عین من با تحریک تخمدان نخورده و ب موقع پریود شده؟

من با دوفاستون دقیق منظمه ولی اون ماه دو روز عقب انداختم 😔😔😔😭😭😭چرا اخه اینجوری میشه اگ میخوای بیای ک ب موقع بیا ادمو امیدوار نکن به بارداری 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
من درمورد دوفاستون تجربه ای ندارم  ولی اینو خوب میدونم که بیخیال بودن و نداشتن استرس بهترین کم ...

اره دقیقا..من اصلا وسطای سیکلم بیخیالم وقتی ی روز ب موعدم میشه دست خودم نیست هرچی هم ب خودم میگم فوقش میره واسه ماه بعد اگ پریودشی ولی اروم نمیشم‌ 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان