2777
2789
عنوان

چشم سوم و چاکرا

1605 بازدید | 100 پست

خیلی دوست دارم چاکرا و کندالنی فعال بشه اما میگن دنبال این چیزا نرو اخر عاقبت نداره راست میگن خیلی به این چیزا علاقه دارم

خواهرم همه زندگیم👭عشقم ❤ همه وجودم👩‍❤️‍💋‍👩غمش و ببینم...چی دارم میگم😏اگه حس کنم غمگینِ دیگه غمشو نمی بینم...                                                                            ...«همونجا دق می کنم میمیرم»...

وا خو یکی یه چی بگه دیه

خواهرم همه زندگیم👭عشقم ❤ همه وجودم👩‍❤️‍💋‍👩غمش و ببینم...چی دارم میگم😏اگه حس کنم غمگینِ دیگه غمشو نمی بینم...                                                                            ...«همونجا دق می کنم میمیرم»...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چاکراها فعال باشه خوبه اما کندالینی ظرفیت میخواد که هرکس نداره.

چه ظرفیتی میشه بگی😐

دخترجون بازشدنش با توعه بستنش با تو نیست ،ما ادمی طاقت دیدن یه سری چیزارو نداریم پس یه روز میتونی دو روز میتونی تحمل کنی اگه بسته نشه اذیت میشه خدای نکرده کارت به جنون میرسه

فقط عالم های بزرگ میتونن از دیدن خیلی چیزا نترسن نه ما انسان های عادی

خدا حتما یه چیزی میدونه چشم سوم مارو بسته

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍
دخترجون بازشدنش با توعه بستنش با تو نیست ،ما ادمی طاقت دیدن یه سری چیزارو نداریم پس یه روز میتونی دو ...

مرسی ولی خیلی دوس دارم از این یک نواختی دربیام هرچند تو راست میگی ولی نمی تونم از فکرش درلم

چه ظرفیتی میشه بگی😐

کندالینی یه جور انرژی خیلی زیاده که حالات خاص برای ادم ایجاد میکنه.مخصوصا حالات روحی.هرکس تاب تحملشو نداره.مثه شنیدن یا دیدن چیزای ماورایی.تمرینات خاص داره اما توصیه شده افراد مبتدی اینکارو نکنن.

من همین یه دونه ام!
کندالینی یه جور انرژی خیلی زیاده که حالات خاص برای ادم ایجاد میکنه.مخصوصا حالات روحی.هرکس تاب تحملشو ...

اممم شما خودت چاکراهات بازه

مرسی ولی خیلی دوس دارم از این یک نواختی دربیام هرچند تو راست میگی ولی نمی تونم از فکرش درلم

میدونی درست میگم پس کاری نکن پشیمونی به بار بیاری ماها اصلا ظرفیت دیدن چیزای ماورایی نداریم ،هرلحظه ممکنه چیزایی ببینی که خیلی برات ترسناکه و اذیتتم میکنن

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍
میدونی درست میگم پس کاری نکن پشیمونی به بار بیاری ماها اصلا ظرفیت دیدن چیزای ماورایی نداریم ،هرلحظه ...

😣😣😣😣😣😣😶😶😶😶😶😶😶😶

نه.دچار یه شوکی شدم باعث گرفتگی شد.البته از اول چاکرای 1 و 2 بسته و 3 نیمه فعال بود ولی 4 و5و6و7 باز ...

چشم سومت بازه چیز بدیو ترسناکی نمیبینی

خوب و بد معنا نداره ، این ظرفیت ادمهاس ک باعث خلق خوب و بد میشه

شما خودسازی انجام بده ، درمسیرش اگ خدا صلاح بدونه و امادگی داشته باشید فعال میشه

وگرنه مث این میمونه که بخوای یه لیوان ظریف کریستالیو با پمپ اب قدرتمندی پر کنی ، قطعا لیوان یا خورد میشه یا پرتاب میشه و درنهایت میشکنه

نه.دچار یه شوکی شدم باعث گرفتگی شد.البته از اول چاکرای 1 و 2 بسته و 3 نیمه فعال بود ولی 4 و5و6و7 باز ...

چشم سومت بازه😐😐نمیترسی؟اذیت نمیشی؟

چشم سومت بازه چیز بدیو ترسناکی نمیبینی

نه.بازه.تمرینایی انجام میدم که باز نگهش داره ولی تا حدی پیش نمیرم که چشم برزخی باز بشه.انقد که شهود رو داشته باشم.فک کنم اونایی که ریکی هستن میبینن

من همین یه دونه ام!