2777
2789
عنوان

دارا یکم

114 بازدید | 13 پست

کسی هست هنوز نفروخته باشه؟ امروز دوباره اومد پایین

مادر شدن شده ارزو ی من  میشه واسه ارزوم یه صلوات بفرستی دوستم         بالاخره به خاست خدا منم باردار شدم😍😍😍
من نفروختم و نخواهم فروخت

واقعا؟ینی میره بالا؟

مادر شدن شده ارزو ی من  میشه واسه ارزوم یه صلوات بفرستی دوستم         بالاخره به خاست خدا منم باردار شدم😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نفروختم و نخواهم فروخت

اخه میگن چون دارا دوم داره میاد دارا یکم میاد پایین

واقعا؟ینی میره بالا؟

بستگی به دیدگاه سهامداریت داره من میخوام بلند مدت نگهش دارم پس اینکه الان منفی میخوره واسم مهم نیست

اگرپیوسته بگی اتفاق بدی خواهد افتاد شانس پیشگو شدن رو پیدا میکنی
چجوری میفروشین؟ 

تو برنامه ی کارگزاری سفارش فروش و میزنی

بستگی به دیدگاه سهامداریت داره من میخوام بلند مدت نگهش دارم پس اینکه الان منفی میخوره واسم مهم نیست

میشه بیشتر راهنمایی کنی ممکنه که از این پایین تر بیاد ؟

میشه بیشتر راهنمایی کنی ممکنه که از این پایین تر بیاد ؟

این دوستمون کامل گفتن تمام سهام های صندوق مثبت هستن چرا باید خودشو تو منفی بدیم بره

اگرپیوسته بگی اتفاق بدی خواهد افتاد شانس پیشگو شدن رو پیدا میکنی