2821
2789
عنوان

عدالت کجایی🥴

213 بازدید | 15 پست

کسی نمیدونه دیگه باز نمیکنن سایتو که بشه سهامداری مستقیم انتخاب کرد؟؟؟؟ 

چه خریتی کردم مستقیم نکردم 

به پشم های خود بیاموز...هرچیزی ارزش ریختن ندارد  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره میتونی ٫   تازه ریس جمهور گفت ۳۰درصد دوم رو عید غدیر میتونیم بفروشیم یعنی یه ماه دیگه و ۳۰د ...

من بايد چيکار کنم ميزنه شماره اشتباهه کجا بايد برم

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
هنوز سایت باز نشده بخوای تغییر بدی قراره ۳۰ درصد بعدی عید غدیر بشه فروخت شاید اون موقع بتونی باز کنی

وای خداکنه بشه شدید پولشو لازمم

به پشم های خود بیاموز...هرچیزی ارزش ریختن ندارد  
شماره چی اشتباهه کجا وارد میکنی اصلا ازاد سازی کردی و شماره همراهت همونی هست که قبلا تو سامانه دادی

ميگه شماره اشتباهه وختي ميخام بفروشم سهامو ولي همون شماره اي هست ک من توسامانه چند سال قبل گذاشتم

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
کجا میفروشی کدوم سامانه

هر جا خاستم بفروشم همينه بانک ملي کارگذاري ها همه