2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 41 پست
پس علایم اولیه چیه؟

علائم اولیش سردرد حالت تهوع ( مخصوصا صبحگاهی) اشتها حساس شدن به بوی بعضی غذا ها و لبنیات

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صبح ها یه ذره تهوع دارم ولی بع یه ساعت خوب میشم 

اره ممکنه علائمش باشه

درضمن اختلال در ادرار و خواب معمولا یک ماه بعد از بارداریه

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃
مرسی عزیزم از راهنماییت 

خواهش میکنم گلم

انشالله به نی نی سالم و ناز داشته باشی😍

خواهش میکنم گلم انشالله به نی نی سالم و ناز داشته باشی😍

البته من دقیق نمیدونم ولی فکرکنم همینا علائمش باشه 

بیخبرمون نزار

نه منفیه 😔

ای وای😥😥

اشکال نداره گلم انشالله تا چندماه دیگه خدا یه نی نی میزاره تو دلت ناامید نباش...چنوقته ازدواج کردی؟