من الان توی شیراش شیر معمولی حدود۴ پیمانه میریزم و الحمدلله حالش خوبه.بنظرت پسرم خوب شده؟
اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https: //shonoud.com/ لینک کپی کنید و فاصله بین نقطه . و / این خط کجه رو حذف کنید تا باز شه
عزیزم پسر منم الکر میخوره.چطوری فهمیدی خوب شده؟ من الان توی شیراش شیر معمولی حدود۴ پیمانه میریزم و ...
عزیزم باید کم کم رژیمشو باز کنی . اگر ۴ پیمونه معمولی رو تحمل کرده امیدوار باش و آروم آروم و با احتیاط بقیه چیزها رو یکی یکی و با فاصله است کن اگر علایم نداشت خوب شده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم باید کم کم رژیمشو باز کنی . اگر ۴ پیمونه معمولی رو تحمل کرده امیدوار باش و آروم آروم و با احتی ...
ای خدا یعنی میشه منم یه روز بیام بگم پسرم الرژیش تموم شده؟؟؟
یا ارحم الراحمین، رحم کن به بچم😭😭
من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺
و اینکه الکر براش بهتر از نیوکیت بود یا مثل هم بودن؟
من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺