2777
2789

خوابه عزیزم.هر خوابی هم تعبیر خاصی نداره.مخصوصا توی خانم ها خیلی وقتا خوابایی رو میبنیم که توی طول روز راجع بهش فکر میکنیم یا بعضا چیزی رو که ضمیر ناخودآگاهمون میخواد اتفاق بیافته رو به صورت خواب میبینیم.مطمئن باش مشابه این خواب رو همه خانوما دیدن.

انشالله که عشق زندگیت رو پیدا کنی هر چه زودتر 🥰

خوابه عزیزم.هر خوابی هم تعبیر خاصی نداره.مخصوصا توی خانم ها خیلی وقتا خوابایی رو میبنیم که توی طول ر ...

مرسی از انرژی مثبتت فداتبشم اما واقعا فکرم مشغول میشه خب من این خابو دو باره که دیدم نمیدونم به خدا تو خواب که خیلی دوسم داره حتی وقتی میره زیر ماشین اسممو صدا میزنه نمیفهمم خخ

مهربون باشیم قبوله؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی از انرژی مثبتت فداتبشم اما واقعا فکرم مشغول میشه خب من این خابو دو باره که دیدم نمیدونم به خدا ...

در گیری ذهنتم طبیعیه ولی باور کن که هیچ تعبیر خاصی نداره.سرتو با چیزای دیگه گرم کن.ما خانوما ذهنمون صب تا شب شب تا صب مشغول کار وخیال بافیه.فقط ضمیر ناخودآگاهته.کار ضمیر ناخودآگاه همینه.اگه یکم تحقیق کنی متوجه میشی.کتاب(منِ درون) اثر اکهارت توله رو بخون.