2777
2789

دیشب خواب دیدم که  البته دم دمای صب بود دیگه خواب دیدم که یه پسری که‌نمیشناسمش اصلا خیلی خوب بود اومده بود در خونمون و‌گفت بیا ببینمت منم نرفتم رفتم سر کوچه دیدم منتظره و داشتم برمیگشتم خونه دیدم تصادف کرد بعدش سمتش دوییدم رفتیم بیمارستان خوب شد خیلس عاشقم‌بود ولی به خدا ولی من نمیشنامش تعبیری داره؟؟؟ من اصلا اونو هیچوقت ندیدم

مهربون باشیم قبوله؟

بعدش دیدم انقدر اسممو صدا میزد میخاست مثلا تو خواب بیاد خاستگاری من این خواب و ۲ بار دیدم یه بارش دیدم بله برونمه با کسی که نمیشنامش یه بارم دیشب ینی چی کلا فکرمو مشغول کرده

مهربون باشیم قبوله؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم از این خابا زیاد دیدم ک ی ادم غریبه دوسم داره 😐

ینی  تو واقعیت ینی داره ؟؟؟؟ وا کجاعه پس لعنتی رو خخخ بعدشم دو تا با چهره های مختلف دیدم لامصب دوتاشم خوب بود  خخ

مهربون باشیم قبوله؟

ممکنه جفت روحیت باشه که البته لحتمالش کمه واقعن ولی  که خب احتمال دیدار واقعیتون کمه مگه اینکه هردو به رشد و کمال و اگاهی کافی از لحاظ روحی رسیده باشین ،ولی خب چون پیوند انرژیکی بینتون وجود داره همو حس میکنید به هرحال کم یا زیاد و از وجود هم اگاهین

ممکنه مربوط ب زندگیت تو جهان موازی و بعد دیگه باشه

و درنهایت ممکنه مربوط به بخشی از وجود خودتون باشه ، ازدواج تو خواب ب معنی متحدشدن ویک پارچهشدن اجزای وجودتون هست و در مسیر رشد روحانی و الهی شخصیتتونه

خوابی ک دیدین مربوط ب بخشی از وجودتونه ، و خواسته ای از ضمیر ناخوداگاه وجودتون برای یکپارچه شدن واینکه ازدواج حاصل نشده بنا به حادثه ای ، اون حادثه ایگو یا همون ضعف شخصیتیتون هست ک مانع یکپارچه شدن روح و رشد اگاهیتون در مسیر الهی هست

چون براتون وصال ب این شکل ملموس تره اینجوری خوابتون طراحی شده ،

در نهایت بنظرم تعبیر اصلی خوابتون همینه ، و توصیه میکنم در جهت بهبود و رشد شخصیتتون گام بردارین مثلن اگ دروغ میگین نگین ، یا غیبت نکنین یا هر ضعف شخصیتی ک الان با خوندن این مطلب در ذهنتون نقش بست ، ضعفتونو انکار نکنید بپذیرید و برطرفش کنید

ممکنه جفت روحیت باشه که البته لحتمالش کمه واقعن ولی  که خب احتمال دیدار واقعیتون کمه مگه ...

مرسی از حرفای خوبتون من اگه واقعا میگم که دو باره این خابو میبینم که یکی دوسم داره تو خاب دیشب دیدم تصادف کرد تو خاب منم هنوز ندیده بودمش بابا اصلا ندیدمش نمیدونم کیه نمیفهمم فکرمو مشغول میکنه یکم  فکرم مشغول شده چون دو باره دیدم این خابو

مهربون باشیم قبوله؟
مرسی از حرفای خوبتون من اگه واقعا میگم که دو باره این خابو میبینم که یکی دوسم داره تو خاب دیشب دیدم ...

بنظر من بخشی از وجود خودتونه ک سعی داره بیدارتون کنه برای تغییر

خصوصن چون تکرار شونده اس ینی ب احتمال خیلی زیاد خواب عرفانیه در جهت پیشرفت روحیتون

نیمه گمشدم نیست ینی خخخ

اگ باشع هم میگم که احتمالش کمه  وصل صورت بگیره مگر اینکه هردو ب رشد روحی کافی رسیده باشین 

پس رو رشد روحی خودتون تمرکز کنین چون در هرصورت این کاریه ک باید انجام بدین ینی این بهترین کاره