imomi مدیر استارتر عضویت: 1399/03/08 تعداد پست: 3242 عنوان بیبی چک 108 بازدید | 11 پست من ی هفته از قطع دوفاستونم میگذره دلدرد پری داشتم اما نشدم و ترشح سفید داشتم ، الان ک ی هفته گذشته بیبی چک استفاده کردم منفی شدش 😢، بنظرتون زود استفاده کردم ؟ازمایش میتونه جواب اصلی و الان بگ؟ 1399/04/18 | 12:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
قاصدک۷۶ عضویت: 1399/04/10 تعداد پست: 350 دوفاستون خودش باعث میشه پریود بشی منم دکتر واسم نوشت ولی چون در حال اقدامم نخوردم ترسیدم
imomi مدیر استارتر عضویت: 1399/03/08 تعداد پست: 3242 دوفاستون خودش باعث میشه پریود بشی منم دکتر واسم نوشت ولی چون در حال اقدامم نخوردم ترسیدم خب من نشدم با اینک ده روز خوردم
mhsw عضویت: 1398/07/09 تعداد پست: 7682 بعد قطع دوفاستون احتمالا سه تا ده روز بعد پریود بیاد،عفونت ک نداری؟بی بی چک خطا دارع اگ میتونی ی ازمایش بده اگه منفی شد برو دکتر تا امپول بده پری شی 💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
mhsw عضویت: 1398/07/09 تعداد پست: 7682 دوفاستون خودش باعث میشه پریود بشی منم دکتر واسم نوشت ولی چون در حال اقدامم نخوردم ترسیدم اتفاقن دوفاستون جای بچه رامحکم میکنه بمنم توبارداری تاهفته۱۲دادن خوردم عزیزم 💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
imomi مدیر استارتر عضویت: 1399/03/08 تعداد پست: 3242 خب اگه منفی بوده شاید دلیل دیگه ای داره آخه انقد سر بیبی چک حالم گرفته شد دلم نمیاد برم آزمایش بدم
mikaeel92 عضویت: 1398/07/08 تعداد پست: 1175 آخه انقد سر بیبی چک حالم گرفته شد دلم نمیاد برم آزمایش بدم خب برو بده ضرر که نداره من خودم این ماه جلوگیری نداشتم یه سری علائم دارم همش خدا خدا میکنم تا آخر ماه ببینم عادت میشم یا نه 😂
imomi مدیر استارتر عضویت: 1399/03/08 تعداد پست: 3242 خب برو بده ضرر که نداره من خودم این ماه جلوگیری نداشتم یه سری علائم دارم همش خدا خدا میکنم تا ... آخه فولیکولم سری آخر سونو رفتم ۳۰شده بود گفت چون بزرگ احتمال ازادسازیش کمه ممکنه کیست بشه شک دارم بخاطر کیست نکنه پری نشدم با دوفاستون
mikaeel92 عضویت: 1398/07/08 تعداد پست: 1175 آخه فولیکولم سری آخر سونو رفتم ۳۰شده بود گفت چون بزرگ احتمال ازادسازیش کمه ممکنه کیست بشه شک دارم بخ ... احتمال داره خب برو سونو بده