2777
2789
عنوان

بعد از سزارین دوم اعتماد بنفسم اومد پایین

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 32 پست
منم شش ماهه سزارین دوم کردم شکمم نخوابیده انگار چهار ماهه باردارم دندونام بشدت درد میکنه و خراب شده ...

من شکمم روی خط سزارین جم شده همش مال اون خط سزارینه نکبت دندونام که بعد عمل رفتم عصب کشی 

منم شش ماهه سزارین دوم کردم شکمم نخوابیده انگار چهار ماهه باردارم دندونام بشدت درد میکنه و خراب شده ...

وای گفتی موهام که کارم شده جمع کردنشون از رو زمین و زمان😬

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۷سال بعد اولی بهتر از اولی بود برام 

خوب با وجود بچه به اندازه کافی فعالیت داری تو خونه، نگران نباش آب میشه. فقط اگه حوصله داری و وقت باید ورزشهای شکمی انجام بدی. 

من تقریبا یک سال بعد از سزارینم حلقه میزدم کمرمو خیلی باریک کرد تو مدت کم. شکمم هم همینطور ولی تو نت خوندم واسه رحم و تخمدان ضرر داره و باعث کیست میشه دیگه نزدم ولی تو اون مدتی که میزدم واقعا تاثیر داشت

اگه جای من باشی چی بعدزایمان کلی شکم زدم وقتی مهمون میان یامیرم بیرون گن میزنم

من ازشوهرم خجالت میکشم عمدی دست میزنه به شکمم میگه تپولو 🥺میخنده خودش هم شکم داره ولی همین شوخیش اذیتم میکنه

خوب با وجود بچه به اندازه کافی فعالیت داری تو خونه، نگران نباش آب میشه. فقط اگه حوصله داری و وقت بای ...

کیست بشه چی میشه اون وقت اگه مشکل حاد نمیشه که منم بزنم

کیست بشه چی میشه اون وقت اگه مشکل حاد نمیشه که منم بزنم

کیست اگه بزرگ بشه اون موقع باید عمل کنن. من که یک ماه فقط زدم ولی هر روز نیم ساعت واقعا از لحاظ شکمی واسم مفید بود. تو خونه تا میتونی شکمتو بده تو 

من ازشوهرم خجالت میکشم عمدی دست میزنه به شکمم میگه تپولو 🥺میخنده خودش هم شکم داره ولی همین شوخیش اذ ...

شوهر منم همینجوریه

اگه میشه واسه شفای پسرم محمد طاها صلوات بفرستین😔

به خدا دنیای دوروزه ارزش حرص خوردن تو رو بابت شکم نداره!

باهاش دوست شو...

انقدر باهاش دشمن نباش..

جدی میگم...

افتخار این و داری که مادر دو تا بچه ای...خب هزینش شکم دراوردن بوده .

این ی چیز واضحه بر همگان که بعد از زایمان شکم به سختی برمیگرده.پس انقدر زوم نشو روش.

پیرهن خوشکل بپوش...از اینا که زیر سینه تنگ میشه نپوش چون شکم و خیلی نشون میده.

به خدا دنیای دوروزه ارزش حرص خوردن تو رو بابت شکم نداره! باهاش دوست شو... انقدر باهاش دشمن نباش.. ...

اخه میخوام مثل اول لباس چسبون نیم تنه بپوشم الان روم نمیشه نیم تنه بپوشم چون شکم نسبت به اول بزرگ شده 😔میخوام اعتماد به نفسم بره بالا البته درجواب همسرم که بام شوخی میکنه همیشه میگم اتفاقا شکم ندارم و خوش اندامم حق دارم یکم شکم بزنم چون دوتا خوشکل برات زاییدم😅

اتفاقا همین دیروز زود جوابش و دادم شکمش و گرفتم و گفتم تپلو😂

خوب کردی...

اصلا نباید جلو مردا ادم چیزی بگه که نقطه ضعف بده دستشون...حتی اگر دوستت داشته باشن اذیت میکنن😂

تو اینستا ی چرخ بزن...هشتگ مادری_بدون_فیلتر...یا#  هشتگ بدن_مادر#  اینا و ببین کلی مادر هستن که راجب بدنشون حرفاشون و عکساشون و گذاشتن.ببینشون کمکت میکنه.

من خودم همیشه نشون مامانم میدم اینارو...میگم تو باید افتخارکنی که من و داری😂ی شکم در برابر داشتن من چیزی نیست...

حالا ایشالا تو هم بچه هات بزرگ شدن با خودشون دردودل میکنی💙

خوب کردی... اصلا نباید جلو مردا ادم چیزی بگه که نقطه ضعف بده دستشون...حتی اگر دوستت داشته باشن اذیت ...

اره عزیزم منم از همین نی نی سایت یاد گرفتم جلو شوهرم نگم زشتم و فلانم همش از خودم تعریف میکنم تا اونم زوم نکنه رو نواقصم