2777
2789
عنوان

مازرونیا بیان😎🥰

255 بازدید | 58 پست

سلام بچه ها🙋🏻‍♀️❤

قبلا یه تاپیک زده بودیم ک رفته بود تو پربازدید ها که ب لطف بعضیا زدن ترکوندنش 😐

بازم یه بار زدیم که زیاد طرفدار پیدا نکرد ☹

بیاین دوباره رکورد بزنیم ولی خواهشا نترکونینمون😌

من خودم بچه بهشهرم🙋🏻‍♀️❤

برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم میکنی 😊❤🌹                   طُ بهترین اتفاق زندگیمی 👩‍❤️‍👨✨🧿❤️            مازندران 😎✨❤️                      

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم خرمشهرم خودمو دعوت میکنم چه بخوای چه نخوای جا باز کن😂😂

😂😂😂

برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم میکنی 😊❤🌹                   طُ بهترین اتفاق زندگیمی 👩‍❤️‍👨✨🧿❤️            مازندران 😎✨❤️                      
مازندرانی ها عشقن💙 ما ی دوست بابلسری داریم خیلی خوبن😍😍

نوکرتم ❤

ساروی ام

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
ساروی ام

خش بموئی دتر

خش بموئی دتر

ته فِدا🥰

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
ما شهمیرزاد سمنان. سلام خاخرون. خارینی؟ 

ته فدا

ساااااالام من بچع بابلسرم😎🤙🏻

سلااام مه عسل 

جیگر مهسا رم صدا هاکن

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 7 ساعت پیش
2791
2779
2792