2777
2789
عنوان

مازرونیا بیان😎🥰

255 بازدید | 58 پست

سلام بچه ها🙋🏻‍♀️❤

قبلا یه تاپیک زده بودیم ک رفته بود تو پربازدید ها که ب لطف بعضیا زدن ترکوندنش 😐

بازم یه بار زدیم که زیاد طرفدار پیدا نکرد ☹

بیاین دوباره رکورد بزنیم ولی خواهشا نترکونینمون😌

من خودم بچه بهشهرم🙋🏻‍♀️❤

برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم میکنی 😊❤🌹                   طُ بهترین اتفاق زندگیمی 👩‍❤️‍👨✨🧿❤️            مازندران 😎✨❤️                      

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم خرمشهرم خودمو دعوت میکنم چه بخوای چه نخوای جا باز کن😂😂

😂😂😂

برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم میکنی 😊❤🌹                   طُ بهترین اتفاق زندگیمی 👩‍❤️‍👨✨🧿❤️            مازندران 😎✨❤️                      
مازندرانی ها عشقن💙 ما ی دوست بابلسری داریم خیلی خوبن😍😍

نوکرتم ❤

ساروی ام

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
ساروی ام

خش بموئی دتر

خش بموئی دتر

ته فِدا🥰

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
ما شهمیرزاد سمنان. سلام خاخرون. خارینی؟ 

ته فدا

ساااااالام من بچع بابلسرم😎🤙🏻

سلااام مه عسل 

جیگر مهسا رم صدا هاکن