2821
2789
عنوان

تمامش کردم

137 بازدید | 21 پست

اخرین بار گفت ی هفته فرصت بده خوب فکر کنم هشت روز شد هیچ خبری ازش نبود منم پیام دادم اگه به نتیجه رسیده بودی که برگردی از ته قلبت و بخوای تو همین چند روز برمیگشتی و دلت طاقت نمیورد این همه لفت دادن معنی نداره همه چی تمام شد و دیگه برام مهم نیست با هرکی و هر چندتایی میری موفق باشی خدافظ پیاممو بعد چند ساعت خوند و بدون جواب بلاک کرد بنظرتون عجله کردم؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خودت باید اس دادی بلاک میکردی دیگه...منتظری هنوز برگرده

بی اصل ونسب اگر به جایی برسد! کی آب خنک به بینوایی برسد؟از باغ خودش کسب نچیند ثمری👌 بی‌مایه اگر به کدخدایی برسد

اینکه ی نفر بار اول تورو ول کنه و خیانت کنه احمقه .. ولی اگه بهش اجازه بدی بار دوم هم ب تو خیانت کنه .. تو احمقی .. 

هیچ آدمی ب خاطر رفتن ی بی لیاقت از زندگیش نمرده .. 😘 مطمئن باش ی بهترش تو سرنوشتتِ

کاربری برا دونفر .
بیخیالش شو انقد زود بلاک کرد ینی عشق و علاقه ای نبوده

گفتم شاید بگه عجله کرد من گفتم ی هقته ولی بدون اینکه بپرسه فکرت چی بود بلاک کرد اخه اگه میلش به برگشت بود دیگه مشخص میشد نمیخواست بزارع تا دقیقه 90

بيهيالش شو 

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 
2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز