نه عزیزم درد نداره الان دندونت میتراشه و بعد قالب میگیره بعد چند روزم میگه بیا امتحان کنم ببینم چجوریه که تراش آخر بزنن
دندونپزشکی فقط اون آمپولش 😰
از خون جوانان وطن لاله ،وطن لاله دمیده🌷خدایا اگه هستی یه نشونه بفرست منتظریم. خداجونم دوستت دارم بابت نگاهت !!ممنونم که ناامیدمون نکردی!!بازهم کمکمون کن که تو یاری دهنده ما هستی که همون چیزی بشه که حقمون
میدونستین 70درصد شخصیت آدما تا 7 سالگی شکل میگیره؟. و تا 14سالگی ب90درصد هم میرسه؟؟ یچیز دیگه میدونستین غالبا بچه ها اون چیزی نمیشن ک پدر و مادر میخوان اون چیزی میشن ک پدرو مادرهستن
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
نه عزیزم درد نداره الان دندونت میتراشه و بعد قالب میگیره بعد چند روزم میگه بیا امتحان کنم ببینم چجور ...
برا روکش آمپول نمیزنن
ینی برا من نزدن
میدونستین 70درصد شخصیت آدما تا 7 سالگی شکل میگیره؟. و تا 14سالگی ب90درصد هم میرسه؟؟ یچیز دیگه میدونستین غالبا بچه ها اون چیزی نمیشن ک پدر و مادر میخوان اون چیزی میشن ک پدرو مادرهستن
نه روکش منظورم نیست میگم تو دندونپزشکی من از اون آمپولش خیلی میترسم و اون وحشتناکه
از خون جوانان وطن لاله ،وطن لاله دمیده🌷خدایا اگه هستی یه نشونه بفرست منتظریم. خداجونم دوستت دارم بابت نگاهت !!ممنونم که ناامیدمون نکردی!!بازهم کمکمون کن که تو یاری دهنده ما هستی که همون چیزی بشه که حقمون
آمپولش رو مشکلی ندارم روکش که از اون بیشتر درد نداره ؟ برا عصب کشی ۱۰ تایی آمپول زد 🤦♀️
نه اصلا روکش درد نداره چون دندون میتراشه و غالب میگیره
من کلا از آمپول دندونپزشکی مثل چی میترسم که خداروشکر روکش نداره
نه روکش منظورم نیست میگم تو دندونپزشکی من از اون آمپولش خیلی میترسم و اون وحشتناکه
اها
پس خداکنه دندون 7تتون نیاز ب عصب کشی نداشته باشه
اها پس خداکنه دندون 7تتون نیاز ب عصب کشی نداشته باشه
انقدر دندونپزشکی رفتم و دندون پرکردم که حد نداره
یعنی فکر کن کل دندونام پرکردم
عکس میگیرم یه دندون بدون پرکردگی وجود نداره از بس جنس دندونام مزخرفه
مسواک و نخ رو هم هرروز دارم ولی کلا جنسشون افتضاحه
اون دندون ته ته سمت راست پایان یدونه جلوتر از ته تهی میشه ۷ ؟؟ اونو کردم آخری نه یکی مونده به اخر
من انقدر عصب کشی کردم که حد نداره
یعنی دندونام فکر کنم فقط8تاش عصب کشی نشده ولی همون 8تا پرشدن
انقدر دندونپزشکی رفتم و دندون پرکردم که حد نداره یعنی فکر کن کل دندونام پرکردم عکس میگیرم یه دندون ...
اخییی
اره جدیدا دندونا خیلی ضعیف شدن