2821
2789
عنوان

حجم مبنا

109 بازدید | 13 پست

سلام 

یک عدد خنگ

یه دوست خیر بیاد حجم مبنا و برامن ساده توضیح بده هرچی سرچ میکنم یادش نمیگیرم

واینکه میگن یه سهم حجم مبنا پر نکرده رو از کجا باید فهمید؟ 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

کمترین تعداد سهم هر شرکت که باید معامله بشه 

به نظرم اینه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

یعنی تو ی حجم معین و قیمت معین باید معامله بشه تا قیمت پایانیش بره بالا وگرنه قیمت پایانی تغییر نمیکنه .برا کاهش قیمت هم همینه

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.
بعد کجا مشخص میشه حجم مبنا؟ 

تابلو سهم رو ببین دیگه 

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.