2777
2789
عنوان

بی خوابی

238 بازدید | 28 پست

سلام خانوما 

من اصلا سرم توی گوشی نیس 

مشغله فکری آنچنانی هم ندارم 

در طول روز هم نمی‌خوابم 

صبحم زود پامیشم 

اما شبا تا 4صبح خواب ندارم 

مثلا الان ... تازه صبح هم ی امتحان مهم دارم ولی مثل جغد چشمام بازه....

حس میکنم پیر میشم با این بی خوابی😔😔😔

راهکاری ندارید؟

نه اگه راهکاری داشتیم الان اینجا نبودیم

ماهم مثل توییم

سلام همدرد 

ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی می‌خواهید برسید🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم امشب بد خوابی زده سرم پسرم بیدار شد شیر خورد منم دیگه خوابم نبرد هرکاری کردم نیام تو گوشی نشد ...

وای عزیزم خدا بچه خوشگل تو برات نگه داره

به بچه شیر دادن چه حسیه؟؟حس خوبیع؟ 😍😍😍

ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی می‌خواهید برسید🌹
دقیقا واقعا جواب میده من امتحان کردم

خداییش مغز من باهوش تر این حرفاس. گول نمیخوره عبضی

اطرافیان مسخره میکنن ولی واقعا ی نوع بیماری هست 😔😔😔😔

من یه مدت به خاطر بیماری دارو میخوردم دکتر بیسوادم بهم قرص تشنج داد در حالی که من اصلا تشنج نمیکردم یکسال تمام داروی اشتباه مصرف کردم داروها که قطع شد خوابم زیاد شده هر لحظه اراده کنم میخوابم ولی به جاش اگه خوابم حتی یکساعت کم بشه نمیتونم هیچ کاری انجام بدم

موقع خواب این دعا رو بخون:

یا مُشبْعَ البطونِ الجایعَه و یا کاسیَ الجیوبَ العاریه و یا مُسَّکِنَ العروقِ الضاریه و یامُنّوِمَ العیونِ الساهره سَکِنْ عروقی الضّاریه وائذانَ نوماً عاجلاً.

وای عزیزم خدا بچه خوشگل تو برات نگه داره به بچه شیر دادن چه حسیه؟؟حس خوبیع؟ 😍😍😍

قربونت عزیزم

اره خیلی حس خوبیه هم شیر میخوره و هم نگاهت میکنه

ولی فسقلی امشب ما رو بیخواب کرده

میشه برای مشکل داداشم (امن یجیب)بخونید🙏