سلام دوستان ما پنج تا بچه ایم سه تا دختر که درس خوندیم و هیچ کدوم هم متاسفانه سرکار نرفتیم از بس اعتمادبه نفس نداشتیم دو تا برادرها هم که مادرم خیلی لوسشون کرده و هرکار غلطی که بگی کردند و میکنند هیچ قانون خاصی هم نداریم تا ساعت دو هم بیدار میمونن خواهرکوچیکم ۲۸ سالشه و مجرد داداشامم مجردند پدرم از اول زندگیش تا الان کارگری کرده الان ۶۵ سالشه باز هم کار میکنه همه میخورند و اون کار میکنه پاهایش درد میکنه خیلی دلم گرفته تا کی کار کنه آخه خیلی همه چیز گرون شده پدر مادرم یه روز خوش ندیدن هیچ کاری برا خودشون نکردن حالم خیلی بده از خودم بدم میاد که سرکار نرفتم بیچاره ها فقط زحمت می کشند دعا کنید خواهر برادر منم سروسامان بگیرند بیچاره پدرم همیشه آرزو داشت که ما یه کسی تو جامعه بشیم و هیچ کدوم هم هیچی نشدیم
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
منم پدر پنجاهو خورده ای سالشه هنوز هیچی نداره با اینکه کلی زحمت کشی ولی هرچی دراورده دادیم اجارو و قسط و خوردیم سه دختریم منم اعتماد به نفسم پایینه نمیتونم کار کنم دوتا خواهرامم هنوز کوچولوان بیشتر نگران اینده اونام:)پدرمم دگ به زور کار میکنه زیاد توان نداره