تو زمان بارداری شنیدم اینجا کاملاحساس شدم مخصوصا این هفته که مریض شدم اومدم خونه بابام پله نیتونم برم بالا و پایین کنم والا خونه خودم هم طبقه بالاس ... شوهرم شب برا خواب میره بالا چی کار کنم انیقدر حساس نباشم همش میگم نکنه تپل شدم شکم دارم دوستم نداره یا شب پیشش نیستم بهم خیانت کنه ..حالا خودش میگه تو مادر بچه امی عشقمی والا من باید خیلی بی وجود باشم که اینطور ادمی باشم وقتی بارداری کاری کنم اما من این حرفا همون دیقه روم اثر داره اما به شوهرم نمیگم تو دل خودم میذارم ولی باعث بد رفتاریم میشه
کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
عزیزم بارداری خودش زن رو حساس میکنه خوندن مطالب خیانت هم بدترش میکنه زندگیتو خودتو شوهرتو نی نی رو بسپار به خدایی که قبولش داری و به شوهرت اعتماد کن همه مردا مثل هم نیستن