2777
2789
عنوان

از بس خیانت

186 بازدید | 20 پست

تو زمان بارداری شنیدم اینجا کاملاحساس شدم مخصوصا این هفته که مریض شدم اومدم خونه بابام پله نیتونم برم بالا و پایین کنم والا خونه خودم هم طبقه بالاس ... شوهرم شب برا خواب میره بالا  چی کار کنم انیقدر حساس نباشم همش میگم نکنه تپل شدم شکم دارم دوستم نداره یا شب پیشش نیستم بهم خیانت کنه ..حالا خودش میگه تو مادر بچه امی عشقمی والا من باید خیلی بی وجود باشم که اینطور ادمی باشم وقتی بارداری کاری کنم اما من این حرفا همون دیقه روم اثر داره اما به شوهرم نمیگم تو دل خودم میذارم ولی باعث بد رفتاریم میشه

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

عزیزم تا ازش موردی ندیدی بهش تهمت نزن حتی تو ذهنت

نه موردی نیس بیشتر فک میکنم به خاطر اوضاع ظاهریم دیگه جذبم نمیشه 

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم بارداری خودش زن رو حساس میکنه خوندن مطالب خیانت هم بدترش میکنه زندگیتو خودتو شوهرتو نی نی رو بسپار به خدایی که قبولش داری و به شوهرت اعتماد کن همه مردا مثل هم نیستن 

تا خدا با من است زمانه با من است .

اصلا نگو بهش شک داری و ازین فکرا میکنی 

داری ناخاسته کاری میکنی ب این قضایا فک کنه

تو دوران بارداری حساس میشه ادم

تاپیکای خیانتم نخون اصلا

حواست ب شوهرت باشه ولی ب روش نیار ک همچین فکرایی میکنی

هرطور شده مجبورش کن پیش خودت بخوابه هرجــــا که میمونی پیش خودت نگهش دار من حتی روزی ک زایمان کردم ...

نمیشه امکانش نیس فعلا

هورمونات بهم اتصالی کرده ....به این چیزا فکر نکن برو به فکر خرید سیسمونی انتخاب اسم چه میدونم حواستو پرت کن 

خدا جونم خودت دستمو بگیر....درد دادی صبرم بده😢😥برای مامان شدنم یه صلوات هدیه به حضرت زهرا برام بفرس دوست گلم....اللهم صل علی محمد و ال محمد
نه موردی نیس بیشتر فک میکنم به خاطر اوضاع ظاهریم دیگه جذبم نمیشه 

اولا موقت هستش عزیزم

دوما دلت میاد درموردش اینجوری حرف بزنی

گناه داره

به بچه ات و زندگی سه نفره تون فکر کن

برای ما منتظرها هم دعا کن

ممنون

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
هورمونات بهم اتصالی کرده ....به این چیزا فکر نکن برو به فکر خرید سیسمونی انتخاب اسم چه میدونم حواستو ...

اتفاقا هرچی میگم هم شوهرم بنده خدا میخره امشب هم تخت دخترم سفارش داده بودم رسید

ازهرچی بترسی عینابسرت میاد.مواظب افکارت باش

گلسین! تسلی وئرمسین واخت اوزانماسین   گلسین! بوندان آرتیق داهاجانیم یانماسین  گلسین! اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر     گلسین! اونامندن باشقاسی توخونماسین  گلسین ! اوز_اوزه دایاناق هئچ دانیشماسین  گلسین!+ اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر🦋🍃🍀
اولا موقت هستش عزیزم دوما دلت میاد درموردش اینجوری حرف بزنی گناه داره به بچه ات و زندگی سه نفره ت ...

وای مثل خودش حرف میزنی ...ان شالله دامنت سبز بشه منم یک سال منتظر بودم

اصلا نگو بهش شک داری و ازین فکرا میکنی  داری ناخاسته کاری میکنی ب این قضایا فک کنه تو دوران ب ...

درواقع نمیگم اما باعث بداخلاقیم میشه این افک ار

این طبیعیه اما سعی کنید پیش هم بخوابین 

چند روزه حالم بده نمیشه برم خونه ام