2777
2789
عنوان

من یه مشکلی دارم 🙊

359 بازدید | 32 پست

بچه ها من همیشه  اینکه فامیل دوستام آشناها درموردم چ فکری میکنن بشدددددت برام مهمه و به هم میریزم بخاطرش

علتشم اینه ک میترسم اگه توجه نکنم ب این قضیه منفور بشم پیش همه و دیگه هیشکی منو نخواد و دوست نداشته باشه مث یه آدم ک عقب افتاده ی اجتمائی هست کلن تنهاست و زندگیش سیاهه

چطور با این ترسم مقابله کنم؟ 

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅

یکم کتاب بخون در مورد اینجور چیزا اگه سنت زیاده که تا الان باید درستش میکردی باید اول خودتو دوست می‌داشتی بعد ه خودت اعتماد و ایمان داشته باشی کم کم از این جور یزا دور میشی😐

قطع رابطه کنید ، واقعا سلامت روان ارزششو داره.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یکم کتاب بخون در مورد اینجور چیزا اگه سنت زیاده که تا الان باید درستش میکردی باید اول خودتو دوست می‌ ...

من 23 هستم😔

خودمو دوست دارم واقعا

اما این ترس ولم نمیکنه 

من برعکس توام😂😂😂کلا  فکر هیشکی مهم نیست برام ..در نهایت ادب و احترامم هر کیو ببینم رفتار میکنم بخاطر خودم

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

حالا منو ک هیچ ک دوس نداری عقب مونده و تنهام و از من خوششون نمیاد مردم 

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        
سعی کن خودت باشی و برای خودت زندگی کنی،الان شما داری بیشتر از خودت به دیگران اهمیت میدی،اگه میخواهی ...

میترسم خودمو دوست داشته باشم

اگه ناراحتم کردن بهشون بگم و نشون بدم ناراحتیمو

طبق میل خودم زندگی کنم ن عرف اونا

اونوخت منو خط بزنن از بین خودشون

این به طرز فکر شما برمیگرده و با یک جمله بعیده اتفاقی بیفته... به مشاور مراجعه کنید

سلام 

شما سر رشته دارین تو اینجور چیزا؟ 

میترسم خودمو دوست داشته باشم اگه ناراحتم کردن بهشون بگم و نشون بدم ناراحتیمو طبق میل خودم زندگی کن ...

مشکلت بیشتر از هرجیزی وابسته بودن و ترس از تنها شدنه...

این دوتا رو حل کن!!

من از خدا خواستم رشد کنم،پخته تر بشم،صبور بشم، قوی بشم و... بخاطر همین خدا بهم دوقلو داد🤗🌤✨