2777
2789
عنوان

کمک بکارت

| مشاهده متن کامل بحث + 566 بازدید | 42 پست
عمم گفته میرم شکایت میکنم گفته برو شکایت کن غمم گفته پزشک قانونی بردن و سالم بودم جرمت سنگینه 

خب اخه شکایت کنید نمیاد بگه من این حرفو زدم که

دیوار حاشا بلنده 

چنین فرد بی شعوری به نظرت راست میگه یا دروغ وقتی بدونه شکایت کردین؟!

👸🏻من یک زن مطلقه هستم،به شجاعتم افتخار میکنم تا در زندگی ای که ارزشم حفظ نمیشد باقی نماندم.مهریه ات آب هم باشد قاضی قسط بندی اش میکند،فقط عمر تو،لبخند تو و عشق و جوانی و زیبایی و روح تو است که نقد در گرو آنان است تا اهرمی باشد برای گفتن مهرم حلال، اندک باقی مانده ی جانم آزاد!
حالا عمم گفته میام هر دکتری بگی اما بعدش شکایت میکنم

خوب گفته آفرین بهش👏

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

والا الان حتی تو شهرهای کوچیک هم همچین چیزایی از مد افتادن و توهین به شعور طرف مقابله.واسه بار دوم ه ...

بدبخت عمم چیزی نگفته گفته کاش بریم سر زندگی بچه دار بشم بابا بشی اینم اینو گفته عمم میگه واویلا اگه خودمو نگه نمیداشتم یا واقعی ازش باردار بودم میخاست بزنه زیرش

پیامک هاش هست 

خب پس میتونین استناد کنید

هرچند وکیل بگیره یادش میده میگه بگو گوشیمو دزدیدنو اینا

ولی خب امیدوارم حق به حق دار برسه

هرچند قانون ما زن ستیز هست

👸🏻من یک زن مطلقه هستم،به شجاعتم افتخار میکنم تا در زندگی ای که ارزشم حفظ نمیشد باقی نماندم.مهریه ات آب هم باشد قاضی قسط بندی اش میکند،فقط عمر تو،لبخند تو و عشق و جوانی و زیبایی و روح تو است که نقد در گرو آنان است تا اهرمی باشد برای گفتن مهرم حلال، اندک باقی مانده ی جانم آزاد!
خوب اومدی جرم شعوری👌😂😂😂

کظم غیض کردم 😂

نه دیگه....اگه قصدشون شکایت کردنه نباید زیر بار حرف پسره برند و گوش بدند.بعد از شکایت یا درخواست طلا ...

منم میگم به جرم اینکه میگه بریم  دکتر این یعنی تهمت برو اول دکتر بعد جواب رو بکوب تو صورتش و برو شکایت کن