2777
2789
عنوان

⚠️هشدار⚠️

307 بازدید | 33 پست

۲۰۰نفر فوتی تو یک روز خیلی آمارش بالا هست ! الان بیشتر شهر ها قرمز هستن⭕️ کرونا رو میشه شکست داد اما اگه پروتکل های بهداشتی رو رعایت نکنیم نمیشه ! کرونا شوخی نیست ! واسه حفظ سلامتی خودتون و عزیزانتون موارد زیر رو رعایت کنید 

شستن مرتب دست ها به مدت ۲۰ ثانیه🖐🏻

استفاده از ماسک و دستکش میتونید خودتون درست کنید 🧤🧴

بغل و روبوسی ممنوع 🚫

حضور در مکان های عمومی رو به حداقل برسونید🔴

استفاده از وسایل شخصی دیگران ممنوع🚫

در صورت در دسترس نبودن آب و صابون از ژل ضد عفونی کننده استفاده کنید 🙂

امیدوارم همیشه سالم و سلامت باشید

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مردم ایران ضریب هوشیشون پایینه و کلا تو باغ نیستن صبح تا شب هم اینارو بگی بازم حالیشون نمیشه

تو خوبی    

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    

۲۰۰نفر تو عروسی گرفتن اسی پنج نفر ازاینا فوت کردن

✔❣به صلواتت برای حل مشکلمون خیلی نیاز دارم🌺۹/۹/۹۹ان شاءالله حاجت رواشدم وکارمون درست میشه برمیگردیم🤗امام رضا امام غریب الغربا تو رو به خواهرت حضرت معصومه واسطه من روسیاه شو😢دلم پرمیکشه برای حرمت برای پنجره فولادت 😭خدایا به معجزه ات نیاز دارم خدایا درهای رحمتت رو باز کن بروم خدایا تو روبه جدم قسم یه نگاهی کن😞😢...

قرنطینه رو ک برداشتن ی عده نفهم فک کردن دیگ کرونا تموم شد ریختن بیرون عروسیو مسافرت و مهمونی نتیجشم شد اینی ک امروز میبینیم وای خودتونم رعایت نمیکنین واس عزیزاتون رعایت کنین

R&A
۲۰۰نفر تو عروسی گرفتن اسی پنج نفر ازاینا فوت کردن

وای😞😞😞😞😞😞😞😰

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
تو خوبی      

مگه دروغ میگه اینهمه اطلاع رسانی اخر باید اینجور به بی خیالی بزنن که مریضی مال بقیس‌؟

✔❣به صلواتت برای حل مشکلمون خیلی نیاز دارم🌺۹/۹/۹۹ان شاءالله حاجت رواشدم وکارمون درست میشه برمیگردیم🤗امام رضا امام غریب الغربا تو رو به خواهرت حضرت معصومه واسطه من روسیاه شو😢دلم پرمیکشه برای حرمت برای پنجره فولادت 😭خدایا به معجزه ات نیاز دارم خدایا درهای رحمتت رو باز کن بروم خدایا تو روبه جدم قسم یه نگاهی کن😞😢...

من توو بیمارستان به همراههای مریض کرونایی میگم اقا برو بیرون مریضت کرونا داره هروکرو با نامزدش میخندیدن میگفتن عیب نداره😐😒ینی سرجمع۲۱سالم نداشت و هشت تا ملاقاتی

نه تو خوبی

😒😒😒میشه بپرسم تو کجایی هستی؟ اروپایی یا آمریکایی؟

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    
2790
2778
2791
2779
2792