2777
2789
عنوان

😐😐😐😐سوالی بس رژیمی

86 بازدید | 13 پست

بچه ها من در طول روز باید1171 کالری مصرف کنم قد168 و وزنم68 با برنامه زیره کار میکنم امروز به نظرم خیییلی خوردم 

صبح دو کف دست نون و پنیر و سبزی

ظهر مرغ سرخ رون متوسط و یه گردن کوچیک 5 تا تیکه پیاز سوخاری و 20 سیب زمینی   دوکف دست نون

شام یه ساندویچ هات داگ دو نونه کوچیک وپفیلا همینا 

ولی خور شد1141 کالری با این اوصاف فک کنم لاغر نمیشم نه؟؟؟

چی کار کنم؟؟؟؟

از فردا فقط میوه و سبزیجات بخورم؟؟؟

🌹برای اینکه هم حاجت شما و هم حاجت من روا بشیم یه صلوات لطفا بفرس🌹🎓📚میخوام دکتر بشم📒🎓🙏توروخدا واسم دعا کنید🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تعادل رعایت کن قرارم نیس همش سبزیجات بخوری ولی زیاد خوردی فقط ب کالری نیس بعضی چیزا واقعا چاق کنندس مثل سیب زمینی و پفیلاو اینا مونده ب روغنش و اینا اونارو ک تو برنامه درنظر نمیگیرن

کمتر از کالری ک برات زده نباید بخوری میگن وزنت استپ میکنه و پایین نمیاد دگ

خب چی کار کنم؟؟

🌹برای اینکه هم حاجت شما و هم حاجت من روا بشیم یه صلوات لطفا بفرس🌹🎓📚میخوام دکتر بشم📒🎓🙏توروخدا واسم دعا کنید🙏
چقدر خووردی خدایااااااا من ایناروهم نمیخورم پس چراااا لاغر نمیشم

استپ وزنی عزیزم مشکلت اینه که فقط با ورزش حل میشه

منم ی هفتست با زیره شروع کردم..همون مقداری ک برات زده بخور ن کمتر ن بیشتر..

خب میگم که من با ابن خوردن ها شد 1141

نوش جونت دیگه خوردی،،فدای سرت

فعلا که زهر مارم شد😢😢😢😢😢از بس که عذاب وجدان دارم