2777
2789
عنوان

تو رو خدا کمک 😔

89 بازدید | 14 پست

اگه یکی باهاتون بد باشه یکاری کنه استوریاشو نتونین ببینین ناراحت میشین؟ ینفر از اعضای خانواده، مثلا جاری زن داداش خواهر شوهر... 

بعد مثلا بقیه ک پرسیدن استوری فلانی دیدی چ باحال بود شما چی میگین که ضایع نشین؟ 

اونایی ک میگن بگو استوریا رو کلن نمیبینم یا وقت ندارم یا فلان

اگه بگوش طرف برسه پیش خودش میگه این تو رو در بایسی برا ضایع نشه نمیگه ک من یکاری کردم که نبینه استوریامو

و آدم ضایع میشه 😩

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقد بیکاری ک این چیزا برات مهمه بدرک مخفی کنه مگه کیه اصن شما بیکارین در مورد استوری طرفم حرف میزنید ...

آره فامیلای ما واقعا بیکارن و بیمار

همش دلشون میخوادذحرف درارن

کل زندگیشونم میریزن واتساپ

منم نگرانم چی بگن درموردم

وای نمیشه 😂🤔

منم یه سری ادمای رومخی دورم بودن نمیشد بلاکشونم کنم الان یهفتست پاک کردم راحتم

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
آره فامیلای ما واقعا بیکارن و بیمار همش دلشون میخوادذحرف درارن کل زندگیشونم میریزن واتساپ منم نگر ...

خب برات مهم نباشه نهایتا بگو ندیدم فک کنم برا من مخفی کرده خیلی راحت میرینی ب خواهر شوهرت اونوقت دیگه از تو جواب نمیخوان فامیلای فضول از خواهرشوهرت میپرسن چرا اینکارو کرده. تو ک دروغ نگفتی راستش گفتی

خب برات مهم نباشه نهایتا بگو ندیدم فک کنم برا من مخفی کرده خیلی راحت میرینی ب خواهر شوهرت اونوقت دیگ ...

داداچ خواهرشوهر منم اون عروسه 😔😅