2789

اگه ‌قرص ویتامین دی خوردی تو ماههای اخیر صد در صد برای اونه آخه من دو سال پیش کلسیمم بالا بود خیلی تحقیق کردم خانمایی بودن که با خوردن سه تا قرص ۵۰۰۰۰ دی کلسیمشون رفته بود بالا...  باید بدونم کلسیم خوردی یا ویتامین دی اگه خوردی دیگه پیگیری نکن کلسیمت رو اگر نخوردی دو ماه دیگه چک کن 

اگه ‌قرص ویتامین دی خوردی تو ماههای اخیر صد در صد برای اونه آخه من دو سال پیش کلسیمم بالا بود خیلی ت ...

اره گلم قرص ویتامین دی که خوردم یه ماه قبلش به مدت سه ماه هر ماه یه قرص پنجاه هزار ویتامین دی خوردم با نمک دریا که میگن کلسیم داره یه ماهی بود استفاده میکردم الان که مال شما نه شده عالیه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اره گلم قرص ویتامین دی که خوردم یه ماه قبلش به مدت سه ماه هر ماه یه قرص پنجاه هزار ویتامین دی خوردم ...

شما هم مشکلی نداری ۱۰.۳ که بالا نیست رنج آزمایشگاه چند بود. من رنج آزمایشگاه ۸.۵ تا ۱.۳ بود از من شد ۱۰.۳ در حالیکه من هیچ مکملی نخورده بودم از من خطرناک تر بود.... شما سه تا دونه ویتامین د خوردین ماهی یکی درسته ؟   به خاطر همینه  بعد هم ۱۰.۳ بالا نیست و خطرناک نیست چند سالتونه ؟

اره گلم قرص ویتامین دی که خوردم یه ماه قبلش به مدت سه ماه هر ماه یه قرص پنجاه هزار ویتامین دی خوردم ...

از تو هم‌میاد پایین طول میکشه البته ۵ الی ۶ ماه ... تا اثر ویتامین د خنثی بشه .... ویتامین د شما چنده الان تو آزمایش و همچنین فسفرتون ... معمولا وطتامین د قرص که میخوری کلسیم و فسفر رو با هم بالا میبره

شما هم مشکلی نداری ۱۰.۳ که بالا نیست رنج آزمایشگاه چند بود. من رنج آزمایشگاه ۸.۵ تا ۱.۳ بود از من شد ...

ازمایشگاه رنجش ممیز سه بود من شدم ده ممیز هفت دوباره دادم یه ازمایشگاه دیگه رنج اخرش ده ممیز هشت بود مال من شد ده ممیز سه اره خانمی ماهی یکی ویتامین دی خوردم

بین این دو تا آزمایش فاصله انداختی 

نه فقط یه هفته فاصله داشت دکتر گفت احتمالا خطای ازمایشگاست همین الان دوباره از بده بیار واسه من بعد گفت کسی کلسیمش بالاباشه فسفرش میاد پایین تو فسفرت خوبه فقط گفت مکمل کلسیم نخور