2777
2789
عنوان

بخیه سزارین

157 بازدید | 15 پست

سلام خانومامن ۲۰روزه سزارین شدم چقدرطول میکشه جای بخیه هام خوب شه؟ده روزه بخیه هام کشیدم بازم لازمه روشون لباس ازادبپوشم یاشلوارنپوشم؟

هنوزم به سشوارکشیدن یاضدعفونی بابتادین نیازدارن؟

رو جوش خورده داخلی مراقبت میخواد احتیاط کن خمو راست نشو

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شما الان راحت میتونید راه برین و فعالیت کنید؟

من لاغربودم عزیزم توبیمارستانم خودم بدون کمک راحت راه رفتم ازروزچهارمم دیگه خودم راحت کارامومیکردم الانم مشکلی نداره فقط بعضی وقتا خیلی پسرم شیرمیخوره خیلی میشینم یه کم دردوسوزش دارم

ازداخلی چه جوری مراقبت کنم؟

خمو راست شدن سنگینی بلنددنکن طول میکشه داخلی کامل جوش بخوره

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
من لاغربودم عزیزم توبیمارستانم خودم بدون کمک راحت راه رفتم ازروزچهارمم دیگه خودم راحت کارامومیکردم ا ...

چون عرق می‌کنی من عرق میکردم میسوختم ولی کاری نکردم خود به خود خوب شد فقط خیلی سخت از جام بلند میشدم

خودشناسی DNA plus
بعدسزارین ازکی میشه نزدیکی داشت همون ۴۰ روزبه بعد؟

هرموقع امادگی داشتی.من اینقدر بچم بد قلق بود.نه میخوابید نه اروم بود.چهارماهش بود اولین نزدیکی داشتیم.اصلا نمیشد

پدرم ،برادرم جایگاهتون بهشت😭برای شادی روحشون صلوات🌹