2777
2789
عنوان

بیاین نظر بدین

63 بازدید | 10 پست

اگه کسی با یه تهمت زندگیتون رو ریخته باشه بهم...دس به دعا بشید بی فایده باشه...همه حرفشو باور کرده باشن...باعث بی ابروییتون شده باشه...اگه بفهمید یه راهی هست که همون تهمت رو به خدش برگردونید این کارو میکنید؟

هرکاری میکنم نمیتونم دس رو دس بزارم خدا حقمو بگیره...پس.خودم چلاقم مگه😑😑😑

ن چون با این کار خودم رو از چشم خدا میندازم همون طور ک اون نفر با تهمت زدن خودش رو از چشم خدا انداخته 

در من سواری خسته می تازد                                      در من آنچه عشق است رنگ می بازد                          در من ابر و مه می بارد  ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                                           اما باز در من سواری خسته می تازد 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

واگذارش کن بخدا همین

ظلم ظالم، جور صیاد. اشیانم داده برباد. ای خدا ای فلک ای طبیعت. شام تاریک مارا سحرکن...🤲😢😥                        عاشقتونم🧡👈@gh_73 emla@1374nazanin@
ن چون با این کار خودم رو از چشم خدا میندازم همون طور ک اون نفر با تهمت زدن خودش رو از چشم خدا انداخت ...

والا بخدا زندگیش داره به بهترین شکل ممکن میگذره...حتی با اون تهمت یجوری خودش رو پیش بقیه نشون داد که من بد و خوب رو مشخص کردم و خیلی خوبم ...الان همه قبولش دارن

اگه تهمت دروغیه پس ثابتش کن.. بندازش گردن خودش.. ولی یجور که خودت رو هم بی اعتبار نکنی جلو همه

ببین من میخاستم ازدواج کنم...دم عقد اومد یه تهمت ناروا به نامزدم زد و ازدواجم به هم ریخت...شب قبل اون به خودم گفت هیچوقت نمیزارم این ازدواج سر بگیره به هر قیمتی شده....ولی فکرشم.نمیکردم به هون بیچاره تهمت ناموسی بزنه....الان میخام همین حرفو به خودش بزنم...میخام همین تهمتو به خودش بزنم یه جور ناشناس تا بفهمه ه همین سادگیم نیست(نابرادرمه)

ببین من میخاستم ازدواج کنم...دم عقد اومد یه تهمت ناروا به نامزدم زد و ازدواجم به هم ریخت...شب قبل او ...

کل شب رو با خودت فکر کن هر چی دلت گفت انجام بده.. 

,I don't belong in the world